Kızlar instagram ya da facebook adresiniz varsa isteyen yazsın takipleşelim yoldaş oluruz birbirimize tanışmış oluruz gurbetçiler özellikle 🥰🥰
Yeni Hamileler.
Kızlar hamile bayanlar için söylüyorum ilk haftalar böyle korkunç tuhaf tuhaf rüyalar gördünüz mü acaba ya uyumamazlık falan oldu mu sizde.Ben iki üç haftadır böyle her gece ama her gece tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bugünde çığlık çığlıga uyandım adetime tam bir hafta var acaba hamile olabilir miyim rüyalar dışındada bi kaç belirti var ama psikolojik olabilir diye de korkuyorum çok istediğim için.Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle karnımda şişlik var sanki akıntım çok arttı bide dizlerimde derman yok sanki üç dört gecedir de uyku problemi çekiyorum.O yüzden şüpheleniyorum.Sizde böyle oldunuz mu?
Menessa_20 inşAllah Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hep duamdır herkes için 🙏🏻 Ben kolay kolay rüya görmem bu bir aydir garip garip rüyalar bide bu bi kac belirti kafami cok karistirdi canim ve o kadar istiyoruz ki artik psikolojik kendimi hamile hissediyorum.Bi kac belirtide var bende o yüzden bekliyorum bir hafta kaldi adetime.Ve ben normalde asla fal bakmam inanmam da bu gece öylesine bi fal ilk kez yolladim bi kac güne bebek müjden var esinle cok seviniceksiniz diye cikti..Cok sasirdim normalde Allah bilir tabi ama bunu görmekte etkiledi acikcasi 🙈
Menessa_20 Aminnn canım çok teşekkür ederim sende sağ salim kucağına alırsın inşAllah bebişini 😻
Merhabalar. Ben 16 şubatta hamile olduğumu öğrendim. 17 sinde kadın doğuma gittim kesen belli değil demişti doktor. 20.sinde de kanamam oldu ve düşük yaptım i. Ama doktor bu hamilelik değil adet gecikmesi farz et dedi sperm ve yumurta birleşmiş ama oluşamamış dedi biyokimyasal hamilelik bu dedi sizce tekrar hamile kalırmıyım 😭🌹
Meri12 Tabiki de tekrar hamile kalırsın neden kalmayasın.Kimyasal gebelik boş gebelik dış gebelik çok yaygın görülüyo maalesef bunların sebebi de vücudun ilk bebekte bebeği tanımaması ve dışarı atmasından kaynaklanıyor.Bir arkadaşım üç kere düşük yaptı dördüncü tutundu şimdi yeni doğum yaptı.Karamsarlığa kapılma ve hamile kalırsan bidaha düşecekmi falan diye stres yapma Allaha bırak o Her şeyin en hayırlısını verendir ♥️
Merveyldrm çok teşekkür ederim inşallah çok istiyorum 🤲🏻🤲🏻🌹😘
Kızlar benim adetime 4 5 gün var ben belirtilerden çok emin olarak test yaptım bu sabah iki tane negatif çıktı.Hassas testlerden erken belli eden o kadar emindim ki bu ay çok şaşırdım negatifi görünce..Sizce hcg seviyesi düşük oldugu için olabilir mi dört beş gün sonra tekrarlıyim mi yoksa gerçekten negatif midir..
Merveyldrm bende adete 4 gün kalmış silik çizgi çıkmıştı canım sen yinede kan ver bence varsa ve gec döllenme diyilse çıkcak kanda
Shehane Adet olmazsam gectikten sonra bi test daha yapmayi düsünüyorum zaten 10 gün sonra randevum var daha da adetim gelmezse o zamana kadar gittigimde kan veririm 😑
Seva666 Salam Aleykum canim qan analizi ver en yaxwisi deqiq cixar
Salam necesız men bır soz soruwum sızden menım xesdeleyımden 1ay yarım vaxtımdan kecıb test aldım yoxladım hecne cıxmayıb sızce neden ola bıler?😒
Seva666 test yaptın mı adetin geçti mi canım
Seva666 adetin gecikti mi yada var mı geciktiyse git kan testi yaptır kan testinde daha net çıkıyo yanılma payı hiç yok evdeki testlere güvenme bence
Seva666 inşallah canım hayırlısıyla isteyen herkese bizede nasip olur
Kızlar ben bu sabah test yaptım hastalıgımdan 4 gün geçmişti olmadım hala.Akıntım ve diğer bazı belirtilerde vardı.Çıkmadı bişey maalesef hiç sancım agrım yok olucakmışım gibi değil ama bebek olsa çıkardı demi testte çıkmama ihtimali var mı sizce