Nurr1818 Seraymesut35 eğer öncekinde olduysa olabilir gülüm insallah Allah nasip eder ya isteyen herkese bende 5 aylık evliyim çok istiyoruz ya hayırlısı bakalım artık
Nurr1818 BernaderenHep zaten dua ediyorum canim Benim Allah’ın izni ile olucak insallah bakalım isteyen herkese nasip etsin Allahim ama insanlari biliyoruz yanı gören bebek yokmu daha diye sorup duruyor sonra gelde kafana takma iste
Seraymesut35 Nurr1818 git ama şu virüs bitsin aklına takma soran olursa daha deil de gezicez de hem onlara ne ki anlayamiyom
Nurr1818 Seraymesut35 aynen canim su virüs te geçer insallah Allah’ın izni ile 🙏🏻 Evet bende anlamıyorum ya o kadar meraklı ki insanlar bıktım artık
Seraymesut35 Nurr1818 boş ver ben iki yıllık olucam hala neden olmuyo ben nerden bileyim allah bilir diyorum Bende istiyorum herkezin çocuğu var benimde olsun istiyorum cildirtiyolar
Nurr1818 Seraymesut35 aynen gülüm Allah ne zaman nasip ederse olucak millete bakarsak onlar çok bilmiş zaten yapın sizde artık bi tane diyorlar falan bende nasipse olur diyorum hayırlısı ile yanı
Seraymesut35 Papatyaa123 sanırım ben 2gun bile sürmedi pembemsi geldi dün bitti anlamadim bir şey ade5 sandim ama deildi
Papatyaa123 Seraymesut35 bende hafif kahverengimsi bi akıntı şeklinde ama ağrım falan yok normalde adet olunca ağrılarım olurdu sen hamile misin
Semanur21 Seraymesut35 valla gidilmiyo canım acil durum olmadığı sürece kabul etmiyolar ben zaten gidemiyodum virüste olunca hepten gidemiyorum normal gebelik testi alsana bi onu yap belki belli olur söylediğin kadarıyla normal değil kanaman