Qizlae ovulasiya testi gormusuz apteklerde ? Alib işledeneniz olubmu? Yumurtalama gununu teyin etmek ucun
Yeni Hamileler.
Hamile kalmak için en doğru şey nedir
Kerimcan nasıl yani umursamamak mi
Kerimcan evet stres yapmamalıyız aslında ama senin yok onların var ve etrafında bi sürü insan soruyor ve Delirtiyor o zaman bi an evvel olsun istiyorsun
Kerimcan ınsallh aslında acele de etmek istemi Cun ku bi tane bebek kaybettim
Kerimcan basın saolsun çok zor bi durum olduğundan yerini bi an önce doldurmak istiyo insan
Kerimcan yok 1 yıllık evliyim ilk bebeğim i kaybettim doğmadan ben çok severim bebekleri ben çok istiyorum bi çocuğum olsun allaha şükredip dua ediyorum hep
Kerimcan çok teşekkür ederim ben çok rahatlattiniz saolun
Kerimcan allah razı olsun dua ediyorum önce kendime sonra dün isteyenlere allah isteyen tum herkeze nasip etsin bana da tabi
Kerimcan Aynn ya ben cok isterim
Ayteh bir şey sorucam size şey benim normalde bugün regl olmam lazımdı ama olmadım sizce hava dan mi yoksa bir şeyler var mı
Seraymesut35 olabilir ama var demek için erken bence biraz daha beklemelisin canım bi iki gün daha bekle olmazsan direk kan testi yapabilirsin
Semanur21 Öyle yapicam
Semanur21 birde bugün kandil herkezin ne dileği varsan kabul olması dileğiyle herkeze kandiliniz mübarek olsun