Qizlae ovulasiya testi gormusuz apteklerde ? Alib işledeneniz olubmu? Yumurtalama gununu teyin etmek ucun

Ayteh baci men sorusmusdum 18 man idi icinde 5dene olur ama almadim sen aybasivin 10cu gununden 17ci gunune qeder bir gunden bir olunda elaqade

Elman baci o dediyin inanki olmur alinmir ele olur yoldasim yorgun les kimi gelir men ona nece direşim hem utaniram

Elman bir defe yoxlamişam hem menim yumurtlama gunumu bilmurem deqiq bilsem daha yaxsi di görek de baci gorum ovulasiya testi tapiram

Elman he baci oda baha olsa ondan sonra bu praqramlari 2 3 ayliq silecem yoxsa baci her gun girirem beynimden uşaq sohbeti çixmirher gun hamilelik haqqinda meqaleler oxuyuram fikrimi başqa şeylere verecem ki unudum ay basi gunumu zadimi hamsin unudum

Kerimcan evet stres yapmamalıyız aslında ama senin yok onların var ve etrafında bi sürü insan soruyor ve Delirtiyor o zaman bi an evvel olsun istiyorsun

Kerimcan yok 1 yıllık evliyim ilk bebeğim i kaybettim doğmadan ben çok severim bebekleri ben çok istiyorum bi çocuğum olsun allaha şükredip dua ediyorum hep

Kerimcan allah razı olsun dua ediyorum önce kendime sonra dün isteyenlere allah isteyen tum herkeze nasip etsin bana da tabi

7 gün sonra

Ayteh bir şey sorucam size şey benim normalde bugün regl olmam lazımdı ama olmadım sizce hava dan mi yoksa bir şeyler var mı

Seraymesut35 olabilir ama var demek için erken bence biraz daha beklemelisin canım bi iki gün daha bekle olmazsan direk kan testi yapabilirsin