Kerimcan evet stres yapmamalıyız aslında ama senin yok onların var ve etrafında bi sürü insan soruyor ve Delirtiyor o zaman bi an evvel olsun istiyorsun

Kerimcan yok 1 yıllık evliyim ilk bebeğim i kaybettim doğmadan ben çok severim bebekleri ben çok istiyorum bi çocuğum olsun allaha şükredip dua ediyorum hep

Kerimcan allah razı olsun dua ediyorum önce kendime sonra dün isteyenlere allah isteyen tum herkeze nasip etsin bana da tabi

7 gün sonra

Ayteh bir şey sorucam size şey benim normalde bugün regl olmam lazımdı ama olmadım sizce hava dan mi yoksa bir şeyler var mı

Seraymesut35 olabilir ama var demek için erken bence biraz daha beklemelisin canım bi iki gün daha bekle olmazsan direk kan testi yapabilirsin

Seraymesut35 amin inşallah allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Seraymesut35 direk kan testi yapmanı öneririm bende çok denedim artık kafayı bozdum ve çok kötü oluyordum negatifi gördüğümde iki hafta önce çikolata kistim olduğunu öğrendim ve geçen hafta ise patladı o yüzden dedim bi sıkıntı yoksa endişelenmeyin herşey nasip yeterki inancınızı yitirmeyin benimde adetime üç gün var ama artık eskisi gibi düşünmüyorum