Nur51100 Elman canım bana doktor polikistık tanısını koyalı 6 yıl oldu ama ben hep düzenli adet olurum polikistıgın hiçbir belirtisi yok ama öyle dedi guya🤣
Semanur21 Seraymesut35 kan testi doğru sonuç verir canım inşallah istediğin sonucu alırsın benimde iki üç gün kaldı adetime bakalım adet olacak mıyım
SibelYakub Kizlar herkeze Merhaba :) Uc test yaptim ucude pozitif ama doktor 27sine gun werdi Hic rahat degilim alt karinlarimda agri war dewamli adet sancisi gibi ... sizce normal mi :)
Seraymesut35 SibelYakub benimde öyle hala midem bulaniyo başım dönüyo kasiklarimlarim agriyo ve gecen ay az geldi 3 gun gun surdu
SibelYakub Arzum94 evet cnm ilk Coguna yataktayim zaten kalkrigimda biraz daha fazla agri oluyo sanki Insallah amin guzelim 🙏🏻
SibelYakub Arzum94 tskkrler walla rahatlattiniz :) ilk oldugu icin hic bi tecrubem yok endise hep :) Ck tsskler hepiniz :)
Qumruhekimova Aydan salam aydan menim vaxtimdan kecire deyesen 21olmusam 25 gurtarmisam noyabrin Hesablamisam kecib deyesen biraz kecsin test alacam sece kecib he
Qumruhekimova Vaxtimi gozleyirem insallah olmayanlara gismet mende onun icinde 21olmusdum noyabrn 25 gurtarmisam hesabimda kecir vaxtimdan