Seraymesut35 Semanur21 döllenme geç olursa adette geç geliyor muş benim tam zamanında geldi istemedim gelmesini
Semanur21 Seraymesut35 inan ki her ay test yapmaktan bu ihtimalleri düşünmekten artık bi hal oldum sanırım artık umudum bitiyo bugün testte yaptım negatif çıktı erken gebelik testi yaptım
Semanur21 Seraymesut35 benim geçen ay 5 gün geç oldum dedim kesin hamileyim sonra bi baktım ki adet oldum
Seraymesut35 Semanur21 aynen benimde öyle kapıcam bilmiyom en sonun da adet bitiminin günü kasiklarima bakticam
Seraymesut35 Semanur21 adetim 2 aydır hem az olur hem 3 gün sürüyor hemde geç ikiyo o zamanda ha tamm oldu diyosun ama olmamış Sen ne yaptın geldi mi adetin
Duyguahin Arkidesler ben de yeni hamileyim. Cinsiyet ı öğrenmek için çok erken ama yüzük olayı doğru mu. Yuzugu ipe geçirip karnin üstünde cinsiyet tahmini oluyor mu
Semanur21 Duyguahin valla ben çok denedim tanıdıklarım üstüne doğru çıktı ama yinede batıl inanç yani çok inanmamak lazım öyle şeylere siz ağırlınızı hangi tarafta hissediyorsunuz ve meme ucunuz hangisi diğerine göre daha koyu renk
Seraymesut35 Iki minder koyun birinin altı Na makas birine bıçak bıçağa oturursan erkek makasa oturursan kız ama senin bilmem en gerek hangisinin altı Na ne olduğu Valla ben böyle duymuştum ve oluyormus
Seraymesut35 Semanur21 valla ben tam Bilmm anlamam ama duyduğumu yazdım ben oraya batıl inanclara inanmam Allah hayır evlat versin sağlıklı olsun da erkek kız fark etmez Desene sende benim gibi hüsrana uğradın geç kaldığından
Semanur21 Seraymesut35 maalesef işin garip tarafı kanamam oldu ama hiç ağrılarım olmadı normalde adet ağrısından yataklara düşüyorum sadece belik ağrıyo ve bugün kanamam olmadı bende anlamadım
Semanur21 Seraymesut35 adetin sadece 3 gün mü sürüyo benmde ilk iki üç gün lekelenme oluyo sonra kanamam oluyo bu ikidir banada öyle oldu