G_zem Tamella 10 gün sonra tatlım ilişkiden sonra belim ağrıyo kasıklarımm bilmiyorum psikolojik de olabilirim
Tamella G_zem Bel agrısı var bendede bilmem artık adetimden dolayımı hamileliyimnen dolayımı..sabırla bekliyorum..Bu arada 2aylik evliyim..2kez adet oldum..3cu aya gecdim 3cu kez adet bekliyorum..gecen ay 10gun gecikti cok umutlandim bu ay herweye hazirlikliyim😔
Tamella G_zem Bendede🥰🥰🥰bu ne güzel tesadüff insAllah bu ay olmaz..ilk hamileliyiniz her halde sizdede🤗
G_zem Tamella ben emin değil okadar umutlu da değilim zaten bnm adetim çok düzgün olur şükür bn üç düşük yaptım ve iki yıllık evliyim
Tamella G_zem Duwuk yaptinsa olma ihtimalinde buyuk olmali..sonucta olmuw iki kere..hic hamile kalmayanlar var 2yil icinde..bendede her ay vaktinde olur sadece yeni evlendim deye gecen ay gecikdi..hemde havaya degiwtim onnanda oluyomuw
Seraymesut35 Arzum94 duygulanmayın şebekeni şu eğer düşük yapmasaydım bu ay sonu bebegimi kucağıma alacaktim
Tamella Kizlar merhaba..Benim adetime 1hafta falan var bel agrısı kasık agrısı var wimdiden..bide bem beyaz süt gibi,sarı akıntım oluyo sizce bu hamilelikmi yoksa ne?
Semanur21 Tamella canım seninle aynı durumdayım benimde 5 gün var adetime ve akıntım çok fazla dediğin gibi
Semanur21 Tamella canım bende kist olduğu için ara ara kasıklarım ağrıyo zaten şuan için sadece belim ağrıyo baş ağrısı oluyo bende ve akıntım çok fazla
Seraymesut35 Semanur21 o ağrılar bende de vardı bugün başım döndü midem bulandı umarım gebelikti sizinkisi ama benim sizin gibi di oldu dedim ama adet geldi