Fatime_Sevda Salam Qızlar🙋🏻♀️mənim son ay başım yanvarın 3dü test eləmişəm pozitiv çıxıb,indi mən neçə həftəlik sayılıram? Allah arzusunda olan hər kesə tezliklə nəsib etsin inşAllah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Arzum94 Fatime_Sevda canim bele texmini olur ama Happy Momda deqiq gosterir baxdim 5hefte 3gunluk sagsalamat olsun inweAllAh 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Fatime_Sevda Arzum94 çox sağ ol Canım sənin balanla bahəm inşAllah Allah arzusunda olan hər kəsə nəsib etsin inşAllah burdaki qızlarımızda içində🙏🏻🥰
G_zem Kızlar bnde ovülosyon günü ilişkiye girdim inşllh hamile olurum doğurganlığı yüksek olduğu gün ilişkiye girip hamile kalan varmı
G_zem Tamella 10 gün sonra tatlım ilişkiden sonra belim ağrıyo kasıklarımm bilmiyorum psikolojik de olabilirim
Tamella G_zem Bel agrısı var bendede bilmem artık adetimden dolayımı hamileliyimnen dolayımı..sabırla bekliyorum..Bu arada 2aylik evliyim..2kez adet oldum..3cu aya gecdim 3cu kez adet bekliyorum..gecen ay 10gun gecikti cok umutlandim bu ay herweye hazirlikliyim😔
Tamella G_zem Bendede🥰🥰🥰bu ne güzel tesadüff insAllah bu ay olmaz..ilk hamileliyiniz her halde sizdede🤗
G_zem Tamella ben emin değil okadar umutlu da değilim zaten bnm adetim çok düzgün olur şükür bn üç düşük yaptım ve iki yıllık evliyim