Nurr1818 Seraymesut35 aynen Canım insallah öyle olur ama dediğin gibi kimi görsek bebek yokmu diye sorduklarında artık daha da stres oluyorum bende insallah Allah’ın izni ile isteyen herkesin olur canım
Nurr1818 Nurr1818 benim de suan adetime 13 gün var bakalım artık bilmiyorum artık hayırlısı canim ya insallah olur
Seraymesut35 Nurr1818 Ben bi düşük yaşadım onda böyle olmadi ama test te çıkmadı 3 gün sonra kanda çıkmıştı buda öyle olur mu acaba
Nurr1818 Seraymesut35 eğer öncekinde olduysa olabilir gülüm insallah Allah nasip eder ya isteyen herkese bende 5 aylık evliyim çok istiyoruz ya hayırlısı bakalım artık
Nurr1818 BernaderenHep zaten dua ediyorum canim Benim Allah’ın izni ile olucak insallah bakalım isteyen herkese nasip etsin Allahim ama insanlari biliyoruz yanı gören bebek yokmu daha diye sorup duruyor sonra gelde kafana takma iste
Seraymesut35 Nurr1818 git ama şu virüs bitsin aklına takma soran olursa daha deil de gezicez de hem onlara ne ki anlayamiyom
Nurr1818 Seraymesut35 aynen canim su virüs te geçer insallah Allah’ın izni ile 🙏🏻 Evet bende anlamıyorum ya o kadar meraklı ki insanlar bıktım artık
Seraymesut35 Nurr1818 boş ver ben iki yıllık olucam hala neden olmuyo ben nerden bileyim allah bilir diyorum Bende istiyorum herkezin çocuğu var benimde olsun istiyorum cildirtiyolar
Nurr1818 Seraymesut35 aynen gülüm Allah ne zaman nasip ederse olucak millete bakarsak onlar çok bilmiş zaten yapın sizde artık bi tane diyorlar falan bende nasipse olur diyorum hayırlısı ile yanı
Seraymesut35 Papatyaa123 sanırım ben 2gun bile sürmedi pembemsi geldi dün bitti anlamadim bir şey ade5 sandim ama deildi