Kizlar cooookk uzun aradan sonra hatta yillar yillar sonra turkiyeye geldim ay herseyin cakmasi var ayni da orjinal gibiler cidden hicbi farki da yok ya tipa tip aynilar neyse 120 tl ye cakma nike aldim bugün bi yanim orjinalini al dedi sonra arkadaslarim dediki orjinali de ayni çakması da ayni ikisi ayirt bile edilemiyor sen orjinal da alsan belki cogu insan çakma sanacak orjinal aldiginla kalacan dediler 😁cidden de oyle onceden cakmasinda mesela adidaslarda 4 cizgi vardi simdi 3 nikenin harfi degisikti simdi yine orjinal gibi sok oldum cidden ya asiri tipa tip benziyor orjinallere ben bile o kadar inceledim tabanina baktim isaret tabanda varmi diye orda bile vardi bende aldim cakmasini gittim😁💃

Ask_hosmus acayip sasirdim esime nike esortman takimi aldim ay ayni orjinal gibi 💃 hahhaa kimse anlamaz valla memleketim bu konuda baya profesyonel olmus dedim😁

Hayat_ orjinal ürünleri insanlara hava atmak için değil de daha kaliteli daha uzun vadede kullanmak daha rahat etmek için alıyorlar genelde😂 he ben almam o ayrı gidip çakmasını da almam herhangi bi ayakkabı mağazasndan markasız alır giyerim. Tercih meselesi tabiki güle güle kullanın 🙂

Hayat_ herşeyin simülasyonu var ama alıp kullanmak aklımın ucundan bile geçmedi çünkü merdiven altı üretiliyor ve sağlığa zararlı diye düşünüyorum.

Hayat_ 3 güne patlamaz 2 güne ayağında biri ölmüş gibi kokmazsa iyi😂

Hayat_ bence belli oluyor ya. Belli olmasa bile asla o kadar kaliteli, uzun ömürlü olmuyor. Ben bir markanın çakmasını alacağıma gider normal bir mağazadan markasız alır giyerim yani. Bütün ayakkabılarım orijinal ama kimse ayağımda orijinal nike var diye alkışlamıyor sonuçta 😊

Hayat_ İnsanların bile çakması var ayakkabının olmuş çokmu 🤪

Galiba bende sorun var hiç bir şeyin çakmasını almıyorum bazen kendime çok kızıyorum ama alamıyorum işte

Ask_hosmus Amaan iyikide var okadar para verip almaya negerek var.Dünyanın parası oluyor orjinallerde.Biraz ucuz olsun orjinallerde sahtesini almak zorunda kalmayalım bizde.Napalım yani🤷‍♀️

Yasak_elma aynen ay ben ünlülere şaşıyorum resmen 20 bin TL Bi çantaya veriyorlar, hayatta vermem ünlü olsam da vermem 😂

Ariel22 bende hic almadim ki zaten yaşadığım yerde cakma diye birsey yok burda gordum arkadaslarda gazlayinca aldim gitti😁

Ayakkabı da orijinal olunca rahat ama işte çakmalarda aynı rahatlık olmuyor malesef benim ayaklarım çok hassas hemen hemen çoğu ayakkabı terlik vuruyor ama orijinal olunca o sıkıntı olmuyor şükür