• [silindi]

1 aylık taze anneyim 😊 annem geldi 40 gün bende kalmak için . Sağolsun herşeyi yapıyor yemek temizlik vs . Baştan 40 gün diye geldi ama bi kişi ona sen kışı burda geçirirsin artık dedi . O da o günden beri ben kışı burda geçiririm artık diyor 🤷🏻‍♀️ Eşimle gün sayıyoruz 40 bittiği gibi sevişeceğiz diye . Annem ben gitmem hemen kalırım daha diyor 🙄 benden çekinmezsiniz odamız ayrı diyor bi de . Ama bu işin sesi var . Biz Sakin yapamıyoruz 🙈 kaldı ki öyle zevkli bile olmaz duyulmasın diye sus sus . Haksız mıyım ? Eğer gitmezse sanki sevişmek için dışarı çıkıyoruz diğer eve gidiyoruz gibi yapsak anlar mı acaba ? En azından bi kaç gün gitsin evine

• [silindi]

Aliye22 benim derdim bu . Dert sayılması için illa aldatılıyorum, boşanıyorum, kaynana görümce konusu mu açmam gerekiyor ? Öyle bi kural varda ben mi bilmiyorum? Derdimi beğenmediyseniz yorum yazmayın bakın geçin .

• [silindi]

Lagerthaaa sorun anlaşılması da değil 😓 rahat edemem eşim de edemez. Bi sarılarak tv bile izleyemiyor insan . 40 çıkınca bunlar bi kaç gün yalnız kalmak ister diye düşünülmez mi

Annen yanında hizmetini ediyor çocuğa bakıyor, evladimin yanında kalayım diyor. Siz sevişmek için diyorsunuz ki birkac gün kalsın gitsin evine. Cidden insanoğlu bazen çok nankorlesiyor.

[silindi] ozaman kendini toparlayinca annene teşekkür et ve ben tek başıma halledebilirim hem çocuğuma tek bakmak istiyorum şuan daha iyi bağ kurmak için de iyi olur sıkıştığım yerde ararım seni de 😅 ben öyle yapmıstım annem ve kaynanam 10 gün kaldılar sonra ben istemedim gittiler 😂

• [silindi]

mamacita ama zaten benim alışmam gerek bebeğime, yeni düzene. Böyle alışılmıyor. Ayrıca herkes eşiyle bazen yalnız kalmak ister bence ? Bi iki aydan bahsetmiyoruz bütün kış diyor. Yani nisana kadar

[silindi] aslında bastan ızın vermıcektınız bu duruma. Pekı sızın annenız mı kayınvalıdenız mı

[silindi] hayatım elbette herkes eşiyle yalnız kalmak ister haklısın ama sırf bu yüzden de annemin eve gitmesini istemezdim. Zaten gitsin yana yakıla sen anneni arayacaksın yanıma gel diye. Uygun ortam yaratabilirsiniz bence ama asla ve asla anneme evine gitmesi hakkında ima da bile bulunmadım

• [silindi]

Ros benim annem

• Ros bunu yanıtladı.

[silindi] bende evde biri varken kesinlikle yapmam eşim istese bile onu uyutana kadar kendime bir iş bulurum gitmem yatak odasına 🥲 kendi annen sonuçta yanlış anlar diye çekinmene gerek yok ben bundan sonrasını idare ederim anne de zaten çok yoruldun biraz dinlen yine gelirsin de anlar zaten

[silindi] 😊zaten kayınvalıdenız bu kadar duramazdı kocanızın basını yerdınız🤣🤣 saka maka kocanız haklı bnce annenızle konusun sonucta kızı evınde sen cekınmesen kocan cekınır kı adam yıne ıyı durmus

• [silindi]

mamacita nasıl bi ortam yaratacağız ki ? Annemin tamamen gitmesini istemiyorum ama bunu kendisi düşünmeli bence . 40 çıkınca sevişileceğini, özlediğimizi herkes bilir . Bir iki gün gidip sonra gelir mesela. Zaten yakın oturuyoruz 15 dk yürüyerek aramız . Eşim geceye de dönüyor O zaman gündüz cinsellik yaşayacağız. Gündüz vakti odaya çekilip yapmak da utanç verici olur 😥

• [silindi]

Orange-woman oh ya anlayan birileri oldu beni 😃 bi an haksız mıyım tamamen diye düşündüm. Öyle diyebilir miyim bilmiyorum ama başka bi evimiz daha var . Oraya gitsek mesela düşünür mü evde ben varken yapmıyorlar demek utanıyorlar diye

[silindi] ben sahsen ıstemzdım bebegıne kendın alısman lazım senın ılgılnmen gerek kucagında yemek yapacaksın ama kendım yaptım dıceksın bn kımseyı ıstemedım. Ama cınsellılkte haklısım annenın dusunmesı lazım bıraz baya rahat bırısı. Benm annem hastanede benı bekledı 1 gun kaldık ama esım geldımı bıraz durur cıkar bı, ı yanlız bırakırdı

[silindi] Merakımı hoş gör lütfen ama 15dk mesafe varsa sürekli sende durması neden ki? Ben sezeryan doğum yaptım yanımda kimse yoktu sadece kayımvalidem 4 gün kaldı gitti. 1 hafta içinde tabi kişiye göre de değişir ama ayaklanabilisin. Bebeğinle daha çok vakit geçirip o tempoya alışabilirsin. Kırmadan tatlı dille seninde işin olur sende çok yoruldun sende dinlen diyerek söyleyebilirsin 🙏🏻😇

[silindi] gercekten yanlıs anlama ama kayınvalıden olsa nasıl davranırdın canm. Belkı esn sen kırılma dıye bisey demıyo

• [silindi]

Ros evet işte tam olarak bunu diyorum 😃 kayınvalide istemezdim ben mesela . Eşim annemi çok sever kendi annemden ayırmıyorum diyor. Ama adam istediği gibi oturamıyor , yatamıyor . Muhakkak bi yerde rahatsız olacak. Çünkü bütün kıştan bahsediyor