Akrep Ecivicivokke Ya ben senin ismini okurken çok keyif alıyordum soracaktım soracaktım unutuyordum😂😂😂 tesadüfe bak 🥲 Benim ismim burcum 🌿
SuperAnnee Peşpeşe 3 çocuk, ev, iş, okul vs. Herşeye aynı anda tek başıma süperman gibi yetiştiğim için SüperAnnee.. 🖖🏻💃🥳🤪😂
ZRaporu Ecivicivokke iş hayatımda en çok yaptığım hata ya da unutkanlık demeliyim ZRaporu almamak oluyordu ve genelde eve gidince aklıma geliyordu 😂 o yüzden artık hatalarımdan ders çıkarıyorum 😂 Senin nickinde michael jackson’ın şarkısı smooth criminal bende söylerken eni vici voke derim hep 😂
T72_brt Ecivicivokke ben hesabı açarken nasıl oldu anlamadım ama bu şekilde oldu brt yi ben yazdım benim eşimin oglumun baş harfleri 🤣 degiştirmek istiyorum ama beceremedim 😁😁
Nietzsche Ecivicivokke Nietzsche, fikirlerine önem verdiğim ve benimsediğim bir düşünür olduğu için onu yazdım. Özellikle üstinsan ve bengi dönüş düşünceleri anlamlı.
Popy_ JartiyerliKedi yook 😅 seninde bebeğin var oscar çöllerde diye çizgi film varya ordaki tilkinin adı 😄😄😄 çok hoşuma gitti
JartiyerliKedi Ecivicivokke 😂şimdi kediler bana çok seksi ve cilveli geliyorlar gizemli ve tavşrları beni anlatıyor resmen😅o yüzden kedi . Komiklik olsun diyede JartiyerliKedi 😂
Ecivicivokke JartiyerliKedi ayy he ya bizim kedi de evde bir yürüyor maşallah o cilve yok kimsede 😂😂🔥
Kumruu JartiyerliKedi Yaa kedilere fobim var asla zarar vermem uzaktan severim ama bir türlü yenemedim bu korkumu.Hamile kalmadan önce eşim hep bir gün hamile kalırsan sırf bu yüzden düşük yaparsın diyordu tabii çok şükür öyle bişey olmadı☺️