Ops JartiyerliKedi kendisini tanımiyorum ama anasayfamda çok göruyorum, evet geçenlerde bir grup var postlarima yorum yapmiyor diyordu, heralde bir derdi bir sıkıntısı var anlıyamadım😊
Ops JartiyerliKedi ben işeme yaramayan bilgiden uzak durma taraftariyım, ne yaparsa kendine yapar 🤗 benim ilgimi çekebilecek konular degildir az çok göruyorum zaten😊
Akrep Cicis Pardon da bunu ne hakla söyledin sen şimdi? Kim neden insanların gözüne girme çabasında olsun?? Gayet güzel ve anlamlı bir post olmuş. İnsanları rahatsız etmeyin lütfen
Nietzsche Cicis keşke siz de 30 tane post açarken forum halkını bilgilendirici konular seçseniz. Lütfen kendimize bakmadan, bir başkası hakkında kırıcı ve altı boş yorumlarda bulunmayalım.
Ops Evltlrm asel arapcada bal anlamında kullanılır 😍 zeyneple çok güzel yakışmışlar çok beğendim Allah analı babalı sağlıkla imanla yetiştirmeyi nasip etsin😍 çok tşk edrim burda oldukça elimden geldigi kadar biz kadınların ornek alabileceği degerlerimizi hatirlatmaya çalışacağim😍
Ops Cicis eminim kalbin kadar çirkin degildir, insanlara neden sürekli kırıcı sekilde konuşuyorsun bilmiyorum ama lütfen postumdan çık! Bu amaçla açılmadı bu post.
Akrep Cicis Takıntılarınızı bu denli insanlara saldırarak göstermeseydiniz keşke. Çoktandır hakettiğiniz üslubu size iade ederek askıya alıyorum hesabınızı..
Ops Cicis bu post insanlar bilgi edinsin bu konu hakkında sohbet edilsin diye var, profil resimleri vesayre yorumlanmak için degil ilgini çekmiyorsa lütfen çık daha fazla birbirimizi kırmıyalım 🙏
Deleted19 Cicis cok güzel bi post neden böyle düşündün .Kusura bakma ama geldiğin günden beri senin postlarını sayamadım o kadar cok ki “senin degiminle arkadaşımız bizim gözümüze girmeye çalışıyorsa sende kendini göstermeye çalışıyorsun o zaman”.
Peki Ops çok güzel bir post olmuş canım ellerine sağlık en sevdiğim isimlerden Zeynep ismi çok çok severim kızım olursa Zeynep yada Ayşenur koymak istiyorum 💚