DenizMehmetSnmez duydum. Tembelde var açda var. O demekki misal aç rahim spermi çabuk tuta biliyor. Nasıl desem aktiv yani. Biz azeriler Mayalama diyoruz. Mayalanma hemen gidiyo. Amma tenbelde yok. Geç gidiyo.

Nasibacva Canım doktorum bana rahmin tembel dedi çocuk istiyorum üç senedir henüz olmadı peki siz nasıl bir tedavi yapıyorsunuz

Nasibacva Ben iğne vuruldum yumurtam gelişsin diye gelişti fakat tutmuyor kaç aydır ilaç kullanıyorum yumurtada sorun yok ama rahmim tembelmiş öyle dedi doktor yumurta büyüdü ama rahim tembel diye hamilelik olmuyor

DenizMehmetSnmez canım bende tembel rahim diyil aç rahim. Bende borular bağlıydı. Mayalama gidiyordu amma borudan geçib rahime düşemiyordu. Defalarla oldu. Rahmim aç oldugu için spermi hızlı tutmak istiyordu.

Nasibacva Peki canm sizin orada tembel Rahim için ne yapıyorlar biliyor musun çünkü ben ilk defa duydum bunu . Rabbim sana da en yakın zamanda bir Bebek versin inşallah 🙏😊

Nasibacva Doktor iğne vurdu bana yumurtalarım büyüdü çatladı ama hamilelik olmuyor doktorum dedi bir defa hamile kalsan düzelir ama olmuyor hamilelik

Meryemali Canım tutmuyorsa yani herhangi Nur sıkıntı olmadıgı halde hamile kalamıyorsan buna doktorlar Rahim tembelliği diyor buda tok rahim yani istemiyor aç rahim hemen geleni tutuyor çabuk hamile kalıyorsun

Naime Benim de bu konuda çok Bilgim yok canm ama araştırdım biraz ben arı sütü kullandım faydası çok oluyor dediler biraz pahalı ama aldım bir kutu bitirdim bu ay bir de incir kürü çok iyi diye duydum uyguladım ikisini de inşallah bu biraz zor süreçmiş doktorum bana öyle söyledi hiç bir sıkıntımız yokken bebek sahibi olamıyoruz iğne ilaç biraz destek almazsak kendi kendine hamile kalmak çok zor

Ben yumurta büyütücü haplar iğneler kullandım büyüdü yumurtalarım fakat hamilelik olmadı yumurta takibine mutlaka git canm ben iki ay boyumca gittim adetimden iki gün sonra duruyordu fazla büyümüyordu sonra ilaçla büyüttük yani tembel rahim yumurta gelişimini yavaşlatıyor