Peki T72_brt onu soracaktım regl dönemi de mi istemiyor diye iyi bari o zamanlar yiyormuşsun en azından bu güzelliklerden mahrum kalma ☺️
T72_brt Peki yok o dönem çıldırıyorum eşim her ihtimale karşı bitter çikolatayı eksik etmez dolaptan 😁
Peki seksihatun ya ekmek tatlısını zihnimde bir türlü tatlı olduğuna ikna edemiyorum ekmek sonuçta diye 😀
Peki seksihatun ahahah sayemde artık yerken aklına hep böyle gelecek askına bu bir ekmek diye💚 😀😀mesela sütlacta da bu pirinç diyorum pilav gibi pirinçle pilav öyle bağdaşmış ki zihnimde tatlı olarak kabullenmek zor oluyor Yani değişik algılarım var 😀
Peki Lavinia_ benim gibi bende çok seviyorum tatlıyı yerken öyle keyif alıyorum ki tarifi yok 😀favorilerim belli tabi orası ayrı ☺️
Aliciasierra Peki Tatlı ♥️ sjsjsjsjsj şaka maka sütlü cikolatali olan her tatlı bana cazip geliyor ♥️
Peki Aliciasierra ohh en güzeli benimde sevmediğim tatlı yok hepsini yerim ama favorilerimin yeri ayrı tabi 😀
Lavinia_ Peki onlar benim bebeklerim 😂 ayrım yapamam hepsini yerim 😂😂 çok severim cidden ya hele bizim oranın Azeri tatlıları var çok güzel cidden
Peki Lavinia_ kesinlikle bende 💜 allahtan ülkemiz tatlı konusu da geniş yelpazeye sahip şükürler olsun 😀