Akrep TombulHatun Doğum günümde komşum yapıp getirmişti pasta niyetine 😍 sevmediğim tatlıyı yemiştim hatrı var diye😂🥲
Peki TombulHatun kabak tatlısını bende çok sevmiyorum fakat Hatay’da farklı bir şekilde yapıyorlar tadına bakma şansım oldu çok hoşuma gitmişti kaymak yada dondurmayla hataya gidersen tavsiye ederim . Trileçe der susarım ya bayılıyorum 🥰
TombulHatun Peki şimdi Allah için ben de güzel yaprm trileçeyi eşimin köye giderken mutlaka büyük baklava tepsisiyle trileçe yaoar götürürüm 😂
TombulHatun Akrep ah canm bende bi gün komşu getirdi geri götürdüm dedim abla ziyan olmasn yemiyoruz oda hamileyim korkmuştur demiş 😂😂
Akrep Peki Valla çok özenmiş kıyamadım, pembe olmuştu ayva tatlısı gıda boyası vardı sanırım😂😂 görüntüsü falan çok hoşuma gitmişti sohbet muhabbet derken yemişim 🥲🌸
Peki Akrep ahahah ya pembe olmasını sağlayan kızılcık reçeli nar yaprağı falan da car belki de boyadır tabi afiyet olsun ☺️
Peki Akrep 💚💚sizi tanımıyorum pek burada da vakit geçiremiyorum yoğunluktan vakit geçirdiğim zaman diliminde de buradaki üslubunuzu seviyorum