Akrep Kas kalkanda balayimizi bizde villada geçirmiştik çok güzeldi gerçekten 🥳🥳🥳ama bebekle yemek işini villa gibi yerde yapamam ya zorlar sanırım otel tarzı daha mantıklı olacak

Oteller uçmuş yaa geçen sene 7bin tlye gitmiştik bu sene 18 bin olmuş😭😭

Akrep Bu devirde lüks aramiyoruz yaa 😂ufak çaplı gezebilecegimiz biyer

Polyannacilik Di mi maksad kafa dinlemek olsun. Benim eşimin iş izni sürekli değişiyor o yüzden erken rezervasyon yaptıramıyoruz 🥺🥺

Polyannacilik uc bes günlükse Ağva cok guzel iki gece gitmıstım kamp alanları vardı herkes bebeğiyle gelmıstı valla :)
          Çardak kıralıyorsun mesela aksama kadar 100 tl. Otellerde bi gecelık 300 kusurdu..
          Ama biz ani gitmıstik daha erken yer ayrırsan daha uygundu

Polyannacilik Sabah öğle akşam yemeğim olsun, Corona riskim az olsun diyorsan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin sosyal tesislerini öneririm. İzmir Gümüldür’de. Odalar müstakil tarzda. Kapının önüne masa sandalye atıp gönül rahatlığıyla çocuğunu yeşilliklerin içinde oynatabilirsin. Tesis denizin dibinde. Bol yeşillik, ferah bir yer. Oraya alışanlar bir daha otele gitmiyor. Tam kafa dinlemelik yer.

Marbled çok mantıklı değerlendirilebilir , bebekle daha çok rahat edebileceğimiz yerler tercih etmemiz lazım teşekkürler 🥳🥳

Marmaris Casablanca otel güzeldir denizi müthiş, yemekler orta segment, fiyat uygun

Bu arada tatil postu görünce çok heyecanlandim otel araştırayım bende😂

Akrep AA hadi be 🙄 erken rezervasyon İnanki çok büyük avantaj gerçekten

Polyannacilik Gönül rahatlığıyla önerebilirim orayı. TMO çalışanlarının kurduğu vakfa ait, bir bakıma kamu kurumuna ait diyebiliriz. Eşimden dolayı mutfağını da çalışma sistemlerini de çok yakından biliyorum. (Şimdi burada açık açık yazamıyorum bazı şeyleri tanıdık çıkarsa diye 😂)
                    Düşünürseniz Nisan Mayıs gibi vakfın sitesinde duyuru yayınlanır. Açılış tarihi, ücretler, rezervasyon süreci ile ilgili bilgi verilir. Erkenden başvuru yapmak gerekiyor çünkü talep o kadar çok ki hemen doluyor odalar. O yüzden takip etmeniz iyi olur.

Polyannacilik Tabiki bizde yaptırmak istiyoruz ama bir anda izin iptal edilirse verdiğimiz para yanar diye korkuyoruz valla