Daha hamileyken erkek olacağını hissedip eşime erkek olursa adını Asil koyalım demiştim. Onun da hoşuna gitmişti ama duyanlar başka isim bulamadınız mı değiştirin bakın bu isim daha güzel deyip sanki söz hakları varmış gibi eşimin kafasını karıştırıp duruyordu. Doğuma kadar da sürdü bu durum. Eşim bi ara soğur gibi olmuştu ondan sonra sanki evren bize bir mesaj gönderiyor gibi bu ismi her yerde görmeye başlamıştık hastanede, tabelalarda, televizyonda falan😅 doğuma bir hafta kala anca karar verebilmiştik. Sonuç olarak oğlumun adını Asil koyduk.😅🥰

Capkinkedi çok güzel bir isimmiş bayıldım 🥰 benim daha çocuğum yok düşünmüyoruz fakat isimleri şimdiden belli diyebilirim ben daha evlenmeden önce rüyamda eşimle kızımız oluyordu ve adını anka koyuyorduk internetten baktığımda da yeniden doğuş diyordu eşimde bana sevgiliyken hep yeniden doğuşum oldun benim diyordu ve eşime bunu anlattığımda kızımız olursa eğer anka ismini koyacağız dedik

Capkinkedi asil çoğunlukla sanırım kedilere konuluyor ama kulağa hoş geliyor bende oğlumun ismini aslan koycaktım eşim sürekli hz yusufu izliyordu ve onun gibi akıllı olsun Yusuf koyalım dedi sen bilirsin dedim öylece doğum yaptım kimliğini bile çıkarmış hemen daha hastaneden çıkmadan diğer oğlumun ismi de nuri abimin ismi abimi çok sevdiğim için koydum kızımın da ismi nazlı kayınvalidemin ismi o çok istedi kıramadım

Angellove2010 Hiç duymadım kedilere koyduklarını ama duysam hoşuma gider🥰 hepsi de çok güzel zaten o ismi koymadan hiç yakıştıramıyorsun koyunca kulağa hoş geliyor. Sanki zaten o isim için doğmuş gibi😅

dramaqueencnm Ben de çok araştırmıştım öyle isimler hep Yunan mitolojisinde geçen bir isim istemiştim özellikle de Ares. Ama işte çocuk ortak yapım olduğu için eşimin de fikrini aldım😂

Peki dimitri diana büyük çocuklarımın ismi ben ilk hamileliğimde çok bilinmiyordu fakat şimdi her yer minik dianalarla dolu 😂

dramaqueencnm sizde bendensiniz sanırım 😁 bende çok seviyorum tanrıça isimlerini fakat ailede konusu geçmişti herkes beni linçlemişti öyle şey mi olur diye artemis ve medusa isimlerine bayılıyorum çocuğum olunca sizden gaza gelerek kimseyi dinlemem 😂

typeonegative ben koydum gitti valla normalde yurt dışında olduğumuz için problem olmuyordu ama türkiyede biraz bön bön bakıyorlar çocuklarımda ben de çok seviyorum isimlerini 🥰

Ali🙏 daha nisanliyken bembayez flu bir yerde bembeyaz kıyafetlerle örtünmüştüm beyaz uzun elbise içerisinde nur yüzlü ve boyu belki 5 metre bilemiyorum aşırı uzun boylu biri (zannımca evliya) oğlumu yukarıdan kucağıma indirerek 3 defa bu senin oğlun, bunun adı Ali dedi.. öyle etkilenmiştim ki.. hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olacağından da emindim zaten. Diğer ismi ise mustafa sandalın oğlunun adı Yaman, kocam istedi😂😂