Capkinkedi çukur bütün erkekler tarafından deli gibi izlendiği dönemde oğlumu doğurdum kaçınılmaz son yamaç oldu😂 kızım da eşim cinsiyeti belli değilken rüyasında kız bebek görmüş adınıda cemre koymuşuz bende severdim zaten ismi oda öyle cemre oldu
Çocuğunuzun isminin hikayesi?
Capkinkedi 😀😀ahaha aynen öle oldu
dramaqueencnm aa ne güzel şanslıymışsınız o zaman onlarda ileride yurtdışında yaşarsa kolaylık olacak isimleri de çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah 🥰
typeonegative inşallah canım benim oğlum üniversiteyi abd de okumak istiyor hayırlısı olsun bir oraya bir buraya taşınmaktan gına geldi de çaktırmıyorum hevesi kırılmasın diye 😂
- Düzenlendi
Capkinkedi Bekardım olurda birgün evlenirsem kızım olursa adını duru koyucam derdim. Nişanlandım kararımdan hic vazgecmedim ilk çocuğum kız olacak ismi duru olcak derdim hep hayalimdeki isimdi. Ve ilk çocuğum kız oldu adıda duru oldu☺️🥰 İkinci çocuğum erkek oldu onu babası koydu kendi ismine yakın bi isim koydu serkan oldu kayınpederim çok ısrar etti benim ismimi koyun diye kabul etmedim
mamacita Ne güzel bi hikayesi varmış. Adıyla büyüsün🥰
Capkinkedi
Benim eşim küçük bir kızla tanışmış ismi Cemre ymiş ve çok hoşuna gitmiş bende beğendim onu koyalım dedim ama şöyle birşey var ki eşim zamanında bir sürü insanın ismine müdahale etmiş fikir vermiş bilmem ne nasıl yaptıysa sonra da korktu hepsi bize dadanır isim için diye görümcemi dahil ederekten Allah affetsin rüyam gördüm Cemre olsun o yüzden dedik 😂😂
dolapfaresi Dimi o dönemde doğan tüm erkek bebeklerin adı Yamaç😂
seksihatun bana doktorum 12.haftada ,%70 kiz dedi sonra 16.haftamda erkek kesinlikle erkek dedi pipisibi filan hep gorduk detaylidada iyice netlesti ama bende hep bi ikilem oldu ya yanlis gordulerse ya hazirliklar bosa giderse diye dogana kadar emin olamadim cogu kiyafeti unisex aldim 😂 oyle bir durumu yasasaydim napardim bilmiyorum size buyuk şok olmus😂
- Düzenlendi
Blondie Genellikle ilk çocuğun ismi ne olursa olsun hep annenin dediği oluyor😂
Poinella hemde nasl makattı bnm bebiş göstermiordu kız kıza benzior olablr dedilrr 🙂bende kız eşyası aldm
Cmrhnm 😂😂 faciadan son anda kurtulmuşsunuz. Bize de gereksiz insanlar bile müdahale etmeye çalışmıştı
Capkinkedi her iki hamileliğimde de eşim cinsiyetlerini tahmin etmişti,😄 ilk ogluma hamileyken daha cinsiyeti belli olmadan oğlan olacak bu kesin dedi. Oğlan olursa babamin ismini koyacam dedi. Bende tamam dedim. Çünkü eşim 3-4 yaşlarındayken babası vefat etmiş, babasina karşi cok hassas. O yüzden hic kırmak istemedim. Doğuma cok az bi zaman kala senin babaninda ismini koyalim, iki ismi olsun oğlumuzun dedi. Mahmut Ali 💙koydu eşim. Kızıma hamileykende inşallah kız olur buda dedi ve kız olacağını öğrendigimizde ismini sen koy dedi bana. Bende cok düşündüm sonra rüyamda kuranın ilk harfi olan elif harfini gördüm. Elif harfi kocaman cicekler içindeydi, cok güzel bir rüyaydı. Dimdik duruyordu, kızıma da Elif 💕ismini koydum. 😊
Capkinkedi Aynen aynen😂 ama eşimle kız olursa ben erkek olursa esim koyacaktı öyle anlaşmıstık😂
Sedaa ne güzelmiş ben de rüyamda görmek isterdim ismini🥰. Ama cinsiyetini görmüştüm daha 8 haftalıkken😂
Capkinkedi aşk bir hayal diye bir dizi. Vardı Asmin ismini ilk orada duymuştum ozamnlar çocuktum ama o isim çok hoşuma gitmişti evlendim hamileyken eşime kız olursa asmin koyalım erkek olursa sen koy karışmam dedim ve asmine karar verdik eşimin annesi rahmetli olduğu için annesinin ismini de koyduk ASMİN HASRET’im cennetten gelen en güzel hediyem
Blondie biz de öyle anlaşmıştık erkek oldu ve yine ben koydum. Aklına girdim bir şekilde zehirledim isim içine işledi bildiğin🤣
- Düzenlendi
Asminmuko Asmin çok güzel bir isim bu aralar sürekli duyuyorum. Kulağa çok hoş geliyor 🥰
Capkinkedi bende ilk hamileligimde oğlumun cinsiyetini görmüştüm. Sürekli rüyamda erkek bebek emziriyordum 😂 ve oglum doğduktan sonra 2 defa felan ikinciye hamile oldugumu gördüm, oglum 5 aylikken ikinciye hamile oldugumu ögrendim. Ben bi rüyayi üst üstte gördügümde mutlaka gercek olur, kızım doğduktan sonra da lohusayken sürekli babami çıplak uzanmış, ve ölü görüyordum. Kızım 6 aylik oldugunda babam vefat etti maselef. O yüzden üst üste kötü rüya görünce korkarım 😑
Sedaa Mekanı cennet olsun.🙏 Benim rüyalarım genellikle hiç gerçek çıkmaz ama o rüya sanki bir mesaj gibiydi 🥰