Angellove2010 Hiç duymadım kedilere koyduklarını ama duysam hoşuma gider🥰 hepsi de çok güzel zaten o ismi koymadan hiç yakıştıramıyorsun koyunca kulağa hoş geliyor. Sanki zaten o isim için doğmuş gibi😅

dramaqueencnm Ben de çok araştırmıştım öyle isimler hep Yunan mitolojisinde geçen bir isim istemiştim özellikle de Ares. Ama işte çocuk ortak yapım olduğu için eşimin de fikrini aldım😂

Peki dimitri diana büyük çocuklarımın ismi ben ilk hamileliğimde çok bilinmiyordu fakat şimdi her yer minik dianalarla dolu 😂

dramaqueencnm sizde bendensiniz sanırım 😁 bende çok seviyorum tanrıça isimlerini fakat ailede konusu geçmişti herkes beni linçlemişti öyle şey mi olur diye artemis ve medusa isimlerine bayılıyorum çocuğum olunca sizden gaza gelerek kimseyi dinlemem 😂

typeonegative ben koydum gitti valla normalde yurt dışında olduğumuz için problem olmuyordu ama türkiyede biraz bön bön bakıyorlar çocuklarımda ben de çok seviyorum isimlerini 🥰

Ali🙏 daha nisanliyken bembayez flu bir yerde bembeyaz kıyafetlerle örtünmüştüm beyaz uzun elbise içerisinde nur yüzlü ve boyu belki 5 metre bilemiyorum aşırı uzun boylu biri (zannımca evliya) oğlumu yukarıdan kucağıma indirerek 3 defa bu senin oğlun, bunun adı Ali dedi.. öyle etkilenmiştim ki.. hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olacağından da emindim zaten. Diğer ismi ise mustafa sandalın oğlunun adı Yaman, kocam istedi😂😂

Capkinkedi çukur bütün erkekler tarafından deli gibi izlendiği dönemde oğlumu doğurdum kaçınılmaz son yamaç oldu😂 kızım da eşim cinsiyeti belli değilken rüyasında kız bebek görmüş adınıda cemre koymuşuz bende severdim zaten ismi oda öyle cemre oldu

dramaqueencnm aa ne güzel şanslıymışsınız o zaman onlarda ileride yurtdışında yaşarsa kolaylık olacak isimleri de çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah 🥰

typeonegative inşallah canım benim oğlum üniversiteyi abd de okumak istiyor hayırlısı olsun bir oraya bir buraya taşınmaktan gına geldi de çaktırmıyorum hevesi kırılmasın diye 😂