Sedaa Capkinkedi ah ahh diş dönemleri cok zor gercekten. Benimde kızım 19 aylik, azı dişlerini çıkarıyor. Daha yeni memeyi bırakti uyudu 😂 sabaha kadar emiyor, ısırıyor 😂😂
Capkinkedi Sedaa En korktuğum şey o galiba. Benim ki şebeklik yapmayı çek sever. Kızdığım şeyleri bilerek yapar. Galiba onu güldürmek için tepki verdiğimi falan sanıyor😂😂
Lavinia_ Capkinkedi evet ya cidden o yüzden isim seçerken dikkat edilmesi lazım ben ona çok dikkat ettim büyüyünce yaşıtlarına uygun adı olsun diye çocuk aklı işte kötü hissede bilir ben arkadaşlarım dan biliyorum adını sevmiyen takma ad kullanıyordu
Capkinkedi Lavinia_ Aynen valla benim etrafımda çok yetişkin var çocukken ismini sevmediği için değiştiren. Görümcelerimin gerçek ismini yeni öğrendim mesela🤣
Sedaa Capkinkedi dişleri kaşındıgında cok ısırıyorlar ya. 😁 benim kızım yine fazla ısırmıyor, hafif ısırıp bırakıyor hemen ama acıyor tabi 😂 ama oğlum felaket ısırıyordu, koparacakti nerdeyse, 😂😂
Cmrhnm Capkinkedi Faica ki ne facia hemde iyiki öyle yapmışız meğerse herkes kafasında bir isim belirlemiş sonra sonra çıktı ortaya
Capkinkedi Cmrhnm Vazgeçirmek için bi de aklınızdaki isimi söyleyince dalga geçenler yok mu ay boğasım geliyordu🤦🏻♀️
Mtmzl_35 Capkinkedi benimde oğlumun adı Aybars eşim diriliş Ertuğrul çok izliyordu orda Aybars bey ismini görmüş Aybars olsun dedi anlamını araştırdım güçlü erkek demek beğendim öyle ismi aybars oldu 😍
Elizabeth Capkinkedi 6 sene sevgili olmuştuk o zaman oğlumuz olursa adı bu olsun dedik hamile kalınca da hiç düşünmeden adı belliydi😁 maneviyatı büyük
Capkinkedi Elizabeth Nedense sanki evlenmeden cinsiyet belirleniyor ve belirlenen oluyor. Tesadüf mü bu acaba çok merak ediyorum. Bizde de öyleydi😂
Elizabeth Capkinkedi valla biz nedense hiç kız ismi düşünmedik neden bilmiyorum ama hissettik sanırım ,😁😁
Zambak55 Capkinkedi valla bende asil koymak istiyodum asil Metehan gurur bunları sonra eşim ege olsun dedi kıyamadım da güzel buldum ege de anlaştık
Capkinkedi Zambak55 ben genellikle kısa isimleri severim ege de çok güzel. Asil yerine hatta mert te olur demiştim. Ama doğum gününü kutlarken acaba telafuzu nasıl olur diye düşüne düşüne mertten vazgeçtim. Kız düşünsene "iyi ki doğdun meeeeğeeerrt🤣🤣.
Elizabeth Capkinkedi bana göre çok sempatik geliyor ya sevgili ol yıllarca sonra hayal kurduğun ismi bebeğine kooy büyüyünce anlatacam keretaya😁😁