alonedark Evet kızlar kaç senelik evlisiniz ? Kaç yaşındasınız ? Ve hanginiz daha isteklisiniz ? Sorduğuma göre ben cevap vereyim . Ben 22 yaşındayım 4 sene bitti evleneli önceden eşim şimdi ise ben daha istekliyim zaten bu dertten muzdaribim :(
Sedaa alonedark 4 senelik evliyiz, 26 yaşındayim. Ikimizde aynin derece de istekliyiz ama eşim benden bi tık daha fazla istekli diyebilirim 😁
Birmelekannesii alonedark 26 yaşındayım 7 senelik evliyim❤️ Eşim daha istekli, 30unu geçince birşeyler oldu Adama 🤣
alonedark ipeksi beni istemiyor mu diye düşünüyorum eşimde öyle der içindeki irin zehirlemesin seni çalışıyorum, yoruluyorum vs
Kirpapatyasii Kirpapatyasii 24 yaşındayım . Eşim normal bir erkeğe gayet istekli. En fazla iki gece geçer üçüncü gece ister . Ama ben daha istekliyim diyebilirim. Belki onun kadar yorulmadigim için 😍😂
alonedark Sedaa anladım canım şöyle bi baktımda yorumlarda farkettm en erken evlenen ben. Mişim ne bok vardıda sanki 🤣
Sedaa alonedark gercekten kız niye erkenden evlendin 😂😂 bende 22 de evlendim, aslinda hic evlenesim yoktu ama eşim ikna etti 😂
Birmelekannesii alonedark Haha inşallah ama gerçekten eskidende istekliydide 30undan sonra daha bi istekli oldu 🙈😃
Patateskizartmasi7 23 yaşındayım 1.5 senedir evliyim 😊 İstek konusunda da ikimiz birbirimizden daha da istekliyiz🥰
alonedark Akrep yaşın küçükmüş ben yorumlarından, mantıklı konuşmalarından, olgunluğundan ötürü seni daha büyük zannediyordum .
Menekseyapragi alonedark 27 yaşındayım. 2,5 senelik evliyiz. Gününe göre değişiyo ama ikimizde istekliyiz ☺️