Marbled anlamadım bende ya benim daha önce de adetime 1 hafta kala böyleydim test yapmıştım hamileydim ama maalesef dış gebelik geçirdim kürtaj olalı 5 ay oluyor

Zeynepaltintas bende de aynisi oldu bide peceteye hafif bulanik akinti geliyor bilmiyorum hamilemiyim. Bu gunde 2 gun gecti adetimden hala olmadi

Parvana insallah hamileyimdir benimde akıntım geliyor kasik agrim çok var bide erken gebelik testi yapsana canım

Parvana ben istiyorum benim için dua eder misin o zaman 🤲🏼 Rabbim sana da istediğin hayırlı zaman da nasip etsin inşallah 😊

Marbled insallah canım ya doktoruma sordum ben tekrar hamile kalabilir miyim diye kalırsın ben senim yumurtalıklarını temizledim dedi ama hayırlısı bakalım beklemedeyiz 🤲🏼🥺

Zeynepaltintas Kalırsın tabii ki. Ameliyat mı oldun? Benim de ikincide tüpümü aldılar. 2 kez aynı yerde dış gebelik oluştuğu için. Tüp bebek uzmanına bile gittim ben. Gerek yok, kendiliğinden hamile kalırsın dedi.

Marbled evet canım ameliyatla oldum narkozlu şekilde beta değerim 2 kat artması gerekirken düştü benimki ve ultrasonda gözükmüyordu insallah kalırız ikimizde en kısa zamanda 🤲🏼❤️

Zeynepaltintas benimde öyle oldu hatta üç gün gecikmeli adet oldum 😞 umutlanmıştım sabaha test yapacaktım ama akşam adet oldum inşallah hamilesinizdir rabbim dizede bana da isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻

Marbled ablamında sol tüplerini aldılar dış gebelikten dolayı ama şuan yine hamile çok şükür 🤲🏻 Rabbim sizede nasip etsin inşallah