Adete 10 gün kala kasik agrisi mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi korunmuyoruz bu arada bu ay yumurtlama günlerimi takıp ettim sürekli
Bir ihtimal 🥺
Zeynepaltintas Yumurtlama ne zamandı? Adete 10 gün kala bulantı için çok erken. İnsan bekleyince kendinde belirti arıyor. Anlıyorum seni.
Marbled anlamadım bende ya benim daha önce de adetime 1 hafta kala böyleydim test yapmıştım hamileydim ama maalesef dış gebelik geçirdim kürtaj olalı 5 ay oluyor
Zeynepaltintas bende de aynisi oldu bide peceteye hafif bulanik akinti geliyor bilmiyorum hamilemiyim. Bu gunde 2 gun gecti adetimden hala olmadi
Parvana insallah hamileyimdir benimde akıntım geliyor kasik agrim çok var bide erken gebelik testi yapsana canım
Zeynepaltintas ben istemiyorum hamile olmayi spiralim var😢
Zeynepaltintas sen inshallah hamilesindir canim❤️🌹
Parvana insallah canım 🥺❤️
Parvana ben istiyorum benim için dua eder misin o zaman 🤲🏼 Rabbim sana da istediğin hayırlı zaman da nasip etsin inşallah 😊
Zeynepaltintas Kaderdaşım benim de 2 dış gebelik geçmişim var. Tekrar gebelik için beklemedeyim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Marbled insallah canım ya doktoruma sordum ben tekrar hamile kalabilir miyim diye kalırsın ben senim yumurtalıklarını temizledim dedi ama hayırlısı bakalım beklemedeyiz 🤲🏼🥺
- Düzenlendi
Zeynepaltintas Kalırsın tabii ki. Ameliyat mı oldun? Benim de ikincide tüpümü aldılar. 2 kez aynı yerde dış gebelik oluştuğu için. Tüp bebek uzmanına bile gittim ben. Gerek yok, kendiliğinden hamile kalırsın dedi.
Marbled evet canım ameliyatla oldum narkozlu şekilde beta değerim 2 kat artması gerekirken düştü benimki ve ultrasonda gözükmüyordu insallah kalırız ikimizde en kısa zamanda 🤲🏼❤️
Zeynepaltintas benimde öyle oldu hatta üç gün gecikmeli adet oldum 😞 umutlanmıştım sabaha test yapacaktım ama akşam adet oldum inşallah hamilesinizdir rabbim dizede bana da isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Deleted_1 Allah razı olsun ya insallah 🤲🏼❤️
Zeynepaltintas Rabbim tez vakitte hamile olmayı nasip etsin sizede İnşaAllah 🤲 Rabbim kucağınızı doldursun🌸