Popy_ Babybaby 3.5 ay oldu doğum yapalı hala regl olmadım ya 🤦🏻♀️ kadın doğum doktoruna gidicem haftaya
Babybaby Popy_ 1-2 sene hiç olmayan var normal olduğunu söyleyecektir sana canım doktorun ama ben oldum 2 ay düzenli şekilde bu ay olmadım bebeğim 5 aylık acaba tekrar hamile miyim düzensiz mi korkusu başladı bende
Babybaby Sessiz_oyuncu benim bebeğim emmedi ben sağarak veriyorum bebeğime 2 ay düzenli regl oldum bu ay olmadım 7 gün geçti korkuyorum şimdi hamilelik mi yoksa düzensizlik mi diye
Popy_ Babybaby öyle der. Diye tahmin ediyorum ama benim lekelenme de ara ara devam ediyo regl Olcam sanıyorum gerisi yok 🤦🏻♀️ ayriyeten sezeryan doğum yaptım ben kesi yerinde iğnelenme oluyo tek tarafta ve dokununca toplu iğne başı gibi Bi sertlik hissediyorum
semaelifmirac Babybaby bende şuan aynı durumdayim 2 aydır 31 gün de bir oldum bu ay 6 gün gecikti çok sinirim bozukdu olsam da kurtulsam
Sessiz_oyuncu Babybaby 7 gün geçtiyse bi test yap yoksa doktora git. Ben emzirdim hepte emziriyorum o yüzden adetm düzenli değil derdim ama sütten kesince de devam edince gittim doktora bende 3 ayda bir hamilemiyim diye strese giriyordm yoksa
gul10101 Benımkıde hep duzenlıydı 7 aydır tek göğüsle emziriyorum şuan 15 gundur olmuyorum doktora gıdecegım bugun strestende olabılır benımkısı beta baktırdım hamıle deglm Ayrıca ben kızımın 4. ayında ılk adetımı gordum