Kızlar Merhaba. Haziran ayında düşük yaptım. Doktorum 1 adet gördükten sonra deneyebilirsiniz dedi. Adetimi oldum. Gerekli kontrollerimi yaptırdım. 1 ay daha geçti.
Şimdi tekrar düşünüyoruz. Rabbim nasip ederse inşallah.
-Ben ovulasyon testi aldım. Onu deneyeceğim.
-İnternette okuduğum hayıt tohumu.
(Regli bitiminde itibaren 15 güne kadar sabah akşam, sonra iki günde bir sadece akşam. Regli gününe 7 gün kala bırakılacak).
Hayıt tohumunun faydaları nelerdir? Hayıt tohumu ve bal karışımı ne işe yarar? - Sağlık Haberleri
http://www.yasemin.com/saglik/haber/2581150-hayit-tohumunun-faydalari-nelerdir-hayit-tohumu-ve-bal-karisimi-ne-ise-yarar
Hayıt Tohumu Çayı
Bir bardak su
Bir tutam hayıt tohumu
Kaynamış suyun içine tohumu ekleyin. Bir tencere içinde on dakika kadar kısık ateşte bekletin. Demini aldıktan sonra afiyetle içebilirsiniz.
-Ateş ölçerek yumurtlama günü.
Ateş seyrine göre yumurtlama günü tesbit edilebilir.
Adet gününden başlayarak sabah yataktan kalkmadan önce dil altından ölçülür.
Örneğin; yumurtlama gününden birgün önce ateş normal seyrinden 0,2 derece gibi düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır. (Ateşin düştüğü gece ilişki olmalı ki yumurta çatlağında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin yükselmesinden anlarız.
Örneğin; regli ateş derecen 36.0 dır. Regline yakın 36.0sa regl olacağın bilinir.
Eğer düşüş değilde ısı da artış varsa, sabit kalıp düşmüyorsa inşallah hamilesinizdir.
-Folik asit. Gebelik planlamasından 3 ay önce başlanılması önerilir.
En önemlisi ise "stres" olmaması. 👍🏻
Rabbim Ekim ayında güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah 🤲🏻💙
Kimler Ekim ayını bekliyor?
Yazdıklarımı deneyen var mı?
Sizin önerileriniz var mı?
🌸🌸🌸