Prenses-annesiii ben iki buçuk yıllık evliyim boşalmanın ne demek olduğunu bu postlarda öğrendim kocama diyorum kadınlar da boşaliyormuş yani pek etkilenmiyor um ondan da olabilir eşim genç diri çirkin de değil boşalma ihtiyacı da duymuyorum ama kocam iki buçuk yıldır üç dort kere dişlerini fırçalamiştir senede beş kere de olabilir günahını almiyim sigara da içiyor Bide benim eşim yeni evliyken gecelik giydim öyle karşıladım makyaj yaptım geldi işten perdelere baktı sinirle sonra dedi giy üstünü makyajdan midem bulanir o günden beri gecelik giymedim iki buçuk yıldır bide kaynanam evlenir evlenmez geldi yedi ay kaldı bende evi Kars’ta olmasına rağmen evim küçüktü rahat hiç edemedim özelim yoktu gece ikilere kadar oturan kocamın akrabaları gorumcleeim laf sokmalar ailem gelince rahatsız olmaları gorumcem çok uğraştı boşatmaya o yüzden eşimle yabancı gibiydik hiç güzelmişim gibi bakmadı beğenir gibi çirkin de değilim yani bunlardan dolayı mıdır benim ama bendede rahatlama boşalma aşırı etkilenme olmuyor ihtiyacım varmış gibide hissetmiyorum çünkü yeni evliyken bide eşimin unutamadığı vardı diye hissettim ve doğruymuş kızla benimle nişanliyken konuşmaya çalışmış fakr hesaptan ben yedi aylık hamileyken o hesabı aktif hale getirdi gördüm mesajlarını salagimya ben açık bırakmış unutmuş son kez falan benide gece 12 gibi arardı gün içinde asla yazmaz aramazdi nadir Ali kinik dinleyip gece ikilere kadar sigara içip bana dokunmamasi hep benim çaba harcamam
Soğuttu beni benim için evliliğin şartı bide gözü dışarı kaymasin diye memnun etmeye çalışıyorum çok zevk alıyormuş gibi davranıyorum sen dert yakindin bende sana yedi yabancıya daha iyi oluyor peridede beni kimse tanımaz ilişki uzmanına gidermisin ben o kadar cesaretli değilim yüz yüze anlatmaya sorunumu ama üstte olunca uzun sürüyormuş bide yengemin suriyeli arkadaşları kocalarini kelepçeliyormus adam bişey yapamiyor ya kadın görüyor zevke geliyor kadın baya etkiliyor kocasını işte kocası boşalıyor ikincisi uzun sürüyormuş ikincide kelepçeyi aciyirmus