• Muhabbet
  • Eşinize mi düşkünsünüz çocuğunuza mı ?

Zeynoke asla es kim oluyo evlat varken o il oglu buda benim oglum aslanım kurban oldugum 😍😍

Zeynoke benim için çocuğum tabii ki, eşim ise benim olduğumu söylüyo😅 annelik ve babalığın farkı işte😂

Zeynoke tabiki çocuklarıma eşimede düşkünüm.Boşuna dememişler önce can sonra Canan eşimde öyle çocuklarına daha düşkündür🤣

Zeynoke bnde ogluma ölür biterim. Öl anne dese ölürüm. İyiki dogurmusum verene kurban😍

Zeynoke ben oyumu her ikisi seçeneğinden yana kullanıyorum 😅

NennVarKuzum tabiikkde evlatt🥰🥰🥰hiç kimse benim evladımdan daha değerli değil ama bitanecik kocamda 2. Planda❤️❤️

Zeynoke tabiki evlat yaa..es den once geliyor herseyden herkesden once geliyor

Zeynoke eşimede oğlumada çok düşkünüm ❤ eşim de bize çok düşkün 😍

Zeynoke evlat evlaattt hiç kimse yerini tutamaz eşimi de cok severim ama oglumu bi sn görmesem özlerim deli gibi duramam onsuz Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inş (Amin)

Zeynoke bir anne için evlat’tan daha degerli hiçbir şey yoktur . Kocam diyenleri şaşkınlıkla okuyorum … Kocamizi hepimiz seviyoruz iyi hoş ama evlat bambaşka birşey ama o duyguyu da herkes tasiyamiyor ne yazık ki .

Zeynoke Bu soru kadar saçma gelen başka bir soru yok benim için çevremde de soranlar oluyor bunun bence cevabı tüm anneler için evlat olmalj tartışmasız evlat yanında eş te kimmiş valla ahhh kokusuna kurban olduğum herşeyim o benim evlattan öte var mı ya

taricat yukarıda sanırım eşim diyenler olmuş o kişilerin anneliğini sorgularım kendi canın kanın canında bir can var mı ötesi eş te kim evlat yanında

Cilekliturtaa Aynen öyle. Zaten eşim diyenler şu televizyonlarda çıkan evladını bırakıp koca koca gezen karakterdeki insanlardır. İnsan bir sürü koca degistirebilir ayrılır boşanır ihanete uğrar ama evlat ne atılır ne satılır canından candır . Kocanın yerini bin tanesi doldurur bir evladın yerini dünyalar dolduramaz