Eşinize mi düşkünsünüz çocuğunuza mı ?
- Düzenlendi
Zeynoke benim için çocuğum tabii ki, eşim ise benim olduğumu söylüyo😅 annelik ve babalığın farkı işte😂
Zeynoke tabi ki ikimizde cocugumuza düşkünüz olması gereken o diye düşünüyorum
Zeynoke Tabiiki çocuğuma 😍
Zeynoke tabiki çocuklarıma eşimede düşkünüm.Boşuna dememişler önce can sonra Canan eşimde öyle çocuklarına daha düşkündür🤣
Zeynoke tabi ki evladım 🥰
NennVarKuzum tabiikkde evlatt🥰🥰🥰hiç kimse benim evladımdan daha değerli değil ama bitanecik kocamda 2. Planda❤️❤️
Zeynoke Bu soru kadar saçma gelen başka bir soru yok benim için çevremde de soranlar oluyor bunun bence cevabı tüm anneler için evlat olmalj tartışmasız evlat yanında eş te kimmiş valla ahhh kokusuna kurban olduğum herşeyim o benim evlattan öte var mı ya
taricat yukarıda sanırım eşim diyenler olmuş o kişilerin anneliğini sorgularım kendi canın kanın canında bir can var mı ötesi eş te kim evlat yanında
Cilekliturtaa Aynen öyle. Zaten eşim diyenler şu televizyonlarda çıkan evladını bırakıp koca koca gezen karakterdeki insanlardır. İnsan bir sürü koca degistirebilir ayrılır boşanır ihanete uğrar ama evlat ne atılır ne satılır canından candır . Kocanın yerini bin tanesi doldurur bir evladın yerini dünyalar dolduramaz