Ask_hosmus Akrep ay ben seni hep esmer hayel ediyorum yaa geçen Bi posta da yazmıştım ya 🤭 sarışına da siyah off anam off😍😍🖤🖤🖤
Akrep Ask_hosmus Yok kuzum ya esmer değilim🥲 küçükken baya civcivmişimde biraz daha kumrala döndüm şimdi 😂 siyah benimde vazgeçilmezim ama eşim cıvıl cıvıl görmeyi seviyorum diyor hhahahahahs
Ask_hosmus Akrep e yani renkli kişiliği olanlara aslında renkli giyinmek yakışıyor ama bizler siyahtan vazgeçemiyoruz🤷♀️😂
Peki Ask_hosmus bütün renkleri severim en sevdiğim renk morr ve türevleri diyeyim 💜mavi de severim 💙 buğday tenliyim genel olarak dolabım siyah, mavi mor ağırlıklı
Redrouge Ask_hosmus En sevdiğim renkler lila ve kırmızı 😍 Kıyafetlerim gri , siyah ve kırmızı çoğunlukla. Açık buğday tenliyim kırmızıyı kendime daha çok yakıştırıyorum .
Redrouge Ask_hosmus bana göre ; siyah gibi rahat kombinlenen bı renk . Hem tatlı, hem çekici olabilir 😍
Deleted19 Ask_hosmus en sevdiğim renk morun türleri özellikle lila 💜genelde canlı renkler giyerim lila ,Mint yeşili ,Gül kurusu ,açık mavi gibi gibi .Açık buğday tenliyim
Deleted19 Ask_hosmus kesinlikle aslında sevmediğim tek renk garip gelebilir ama kırmızı ve fosforlu renkler onların dışında her rengi giyerim