Ariel Ask_hosmus bütün renkleri severim ve hepsini yakıştırırım kendime☺️ siyah ve kahve tonlarını bir tık daha seviyorum ve yakıştırıyorum ama baktım da dolabım rengarenk😅 beyaz tenliyim
Deleted19 Ask_hosmus benimde 😂ama son yıllarda cok moda ya ünlüler giyiyo hep biz giysek adımız teşko,keko ya çıkar
Birmelekannesii Ask_hosmus Beyaz tenli olduğum için en çok siyah ve koyu renkler yakışıyor tabi ☺️ sonra kırmızıı mor geliyoor. 😃
Akrep bitterdelisi24 Bakır a boyamıştım çünkü saçlarımı 🙈😂 ama kendi rengime dönmeye çalışıyorum artık🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Denizgoz Ask_hosmus Sevdiğim renk nude renkler aslında krem kahverengi gibi çoğunlukla siyah ve krem rengi giyiyorum ten rengim de beyaz ☺️
Ask_hosmus Denizgoz krem rengi güzel Bi renk ama bazıların ten rengiyle aynı oluyo sanki çıplak oluyo, 😂😂
Popy_ Ask_hosmus ergenken siyah aşığıydım herşeyim siyahtı 😅 şuan rengarenk siyah nadiren var her rengi yakıştırıyorum aslında buğday tenliyim
2bebelianakurt Ask_hosmus aynen hem spor hem abiye olarak cok şık duruyo sadece kendime degil herkese cok yakıştırıyorum