Kızlar aranızda benim gibi olan var mı?
Doğumdan sonra çok fazla kilo vermiştim sonra toparladım ama oğlum bu aralar sürekli hastalandığı için yediğim yemek bile ayak üstü oluyordu. Ben de haliyle biraz zayıfladım.
Bildiğiniz bir tarif var mı acaba😥
Eşim şu an yanımda değil gelince beni bu şekilde görmesini de istemem o bişey demez ama psikolojik olarak kendimi kötü hissederim😥

Capkinkedi, başlığı Kilo aldıran yiyecekler! olarak değiştirdi.

Capkinkedi sık sık yemek ye iki lokma da olsa, bol bol hamur işi ye yap dolaba koy çıkart ısıtıp ye hemen en azında aç kalmazsın, sandviç ekmeği al sabah kalktığında yap 3,4 tane her firsat bulduğunda ondan ye Bi içecekle

Ask_hosmus Benim de aklımdaki bu ama anne olunca çocuk uyudu mu ev işlerine koşuşturuyorum. Anca kemdime bu saatlerde vakit ayırabiliyorum🤦🏻‍♀️

Capkinkedi valla kuzum 53 kiloyum bi 55-56 olsam banada yetecek ama 1 bucuk senedir yapmadığım kalmadı almıyorum. İster istemez yorgunluk koşuşturma derken kilo tutmuyor demekki bilmiyorum 🥺

Akrep ben de öyleyim alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım 😥

Capkinkedi Aslında vücut olarak kendimi sevip beğeniyorum ama en ufak bi yorgunluğum olsun yüzüm direk çökük gözüküyor. Hani hasta olmuşumda birsürü kilo vermişim gibi.. yüzümden kaybediyorum biraz tombik yüz yakışır bana 🥺 napalım hayırlısı artık spor yaparak vücudunu düzeltebilirsin kuzum biçimlenir en azından❤️

Ask_hosmus Aynen bir aydır çok az uyuyorum haliyle o süre boyunca aç kalıyorum ve oğlumla ilgileneyim derken kendimi çok ihmal ediyorum😥

Capkinkedi 1.5 yılda 25 kg almış biri olarak söyleyeyim. Bol yağlı,salcali bir makarna yapardim . Önce makarnayı yer kalan yağa beyaz ekmek banardim. Gece kalkıp yarım kg baklava yerdim. Ve ya cici bebe + süt .Yani bu tarz insan dışı şeyler . Şuan böyle değilim tabiki ama eminim kilo almak vermekten daha zor . İlk öncelik mideyi genişletmek olması lazım .

Redrouge teşekkür ederim şimdilik bunu yapmaya çalışıyorum benim de aklıma ilk bu gelmişti inşallah işe yarar🙏

Redrouge Evet yemeye yemeye midem küçülmüş benimde kesin. Masaya otururken açlıktan gözüm dönüyor ama el kadar şey yiyince doyuyorum😭 söylediklerini yapmakta çok zor ya .. cicibebe fıstık ezmesi muz yulaf bunları hergün karıştırıp yedim içtim 100 gram bile fazlam olmadı 🥺

Capkinkedi Senelerdir kilo alamiyorum yani kendimi bildim bileli. Ne yaptıysam işe yaramadı geceleride sürekli yerim ama fayda etmiyor bende burda bekleyeyim belki isime yarayan bisey olur

Akrep iskence gibi de geliyordur o yediklerin sana canim . Kilo almak gerçekten çok zor . Üniversite zamanları bır arkadaşım hoslandigi çocuk balık etli seviyor diye kilo almak için yapmadığı kalmamıştı . Midesi bulana bulana sürekli bir şeyler yiyordu ama ayda 1 kilodan fazla alamamıştı . Ben kızın o yediklerini yesem kesinlikle obezite olurdum . Yapi meselesi işte bu da 🙄 anam sulalemde 70 kg altı insan yok . Doğan bebekler bile 5 kg altında doğmuyor 😂

Capkinkedi Tarif bilmiyorum ama cips hamur isi tatli gibi şeylerle kilo alayım derken sagligindan olma derim. Ciddi sıkıntılar yasayabilirsin. Diyetisyenlerin sosyal medya hesaplarinda sağlıklı kilo almayla ilgili bilgiler oluyor genelde onlara bi bakabilirsin.

Capkinkedi kız bu öneriler ne şok oldum 😳 sağlıklı kilo alman için uyku düzenini oturtman lazım proteini yüksek içerikler yemen lazım kilo almada en önemli besin protein kızartma şerbetli tatlı yağlı şeyler boş enerji olarak geçiyor ceviz sütlü tatlı tahin gibi şeyler yemen lazım

Akrep aynıyım bende 168 boy 53 kiloyum düşününce manken gibi fizik dersin ama bakınca öyle olmuyo ya yüzüm aşırı zayıf vucüt kitle endeksine göre hesapla sam rahat 55 60 ı görmem lazım ama alamıyorum akşam yatmadan önce acıkıp Makarna yediğimi de biliyorum sabah poaça öğlen gene hamur işi ama yok