Capkinkedi uyumadan önce her gece cicibebe süt muz ezip ye canım işe yaradı tanıdığım kişilerde
Kilo aldıran yiyecekler!
Nazen deniycem çok teşekkür ederim 🥰
Capkinkedi ay hiç bi zaman derdim kilo almak olmadı hep vermeye çalıştım sorunuzun cevabını bilmiyorum bana su bile yarıyor
Babybaby balık etli olsam hiç fena olmazcılardanım ben😅
Capkinkedi her aksam yatmadan iki saat once yemekten sonra tabi
1 su bardagi yagli sut
1 tane orta boy muz
5 6 cici bebe
1 kasik bal
4 5 ceviz
4 5 badem
Bi kasik fistik ezmesi
Blendardan gecir her aksam ic duzenli yaparsan haftada 1 kilo zaten kesin fazlasini almakta senin elinde kesin dene diyetisyen onerisidir
Onebaby çok teşekkür ederim deniycem🥰
- Düzenlendi
Ya bende yana yana vermeye calısıyorum valla ne güzel almamak habire ye işte ne güzel gece yatmadan bir ekmeğe sandiviç yap sabah sucuk lı yumurta 1 ekmekle😂😂😂😂😂 öğlen patates kızart akşam pizza 🤣🤣🤣🤣🤣ne var kız almakta ben mutfağın önünden geçsem alıyorum🤣🤣🤣
Capkinkedi bende öyleyim özellikle bu ara 55 tim 50 ye düşmüşüm bebegim var emziriyorum birde 7 yasında oglum. Küçük gece gündüz hiç uyumaz büyük cok hareketli zar zor yemek yiyorum hele de cocuklar hastalansın ki sürekli hastalar daha kötü oluyorum yesem de kilo alamıyorum macun lar pekmez ler ilaçlar neler denedim kilo almak için alamıyorum
Dygszhsrt çocuk olunca işler değişiyor işte. Bütün enerjiyi onlara harcıyoruz🤷🏻♀️
buket2020 😂🤣🤣🤣