Ya kızlar ben yeni evliyim ve bebek e hala istemiyoruz biraz daha böyle hayatımızın keyfini cikartalim☺️sonra kısmet insalah kendimi bebeke hazır his etsem o zaman. ama korumasiz ilişki yaşıyoruz

Evliyken kaçsene sonra çocuk isdediniz?

Bir iki ay
1 sene sonra
Sona erme tarihi 4 yıl sonra.

Allllsiyi İstemiyorsanız neden korunmuyorsunuz? 😂
    3.senede bebek istedik, hemen oldu ama gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. Hayırlısı bakalım.

Allllsiyi korunmasız ilişkiye giriyorsanız her an hazır olun bence bir anda size “selamınaleyküm” diyebilir🙄3 buçuk senelik evliyiz 4,5 aylık kızım var korunarak doğru zamanı bekledik sizede tavsiye ederim🥲

Allllsiyi bu işte bir terslik yok mu istemiyorsan korunman lazım 😂😂 bizde 2 sene sonra demiştik hep 2. Senemizde korunmayı bıraktık 2.ayda hamile kalmıştım çok şükür. Ben hemen isteyerek hamile kalma taraftarı değilim. Hem evlilik otursun hem biraz gezip tozmak için

Allllsiyi bence çok erken tabi sizin tercihinize bağlı. Biz 2 sene boyunca turlarla v.s gezdik. Çocuktan sonrada tabiki tatildi gezmeydi oluyor ama eskisi kadar rahat değil bebeğe göre hareket etmek gerekiyor. Ama şunuda söylemeden geçemem evlat gerçekten çok farklı ve çok güzel bir duygu bambaşka yani Allah isteyen herkese nasip etsin

Allllsiyi ben çocuk istemedim geri çekilmeyle korunuyorduk 3. Senede hamile kaldım 2 ay sonra kürtajla sonlandı kalbi durduğu için . Sonra tekrar geri çekilmeyle korunduk ve 1 sene sonra hamile kaldım şuanda bebeğim 7 aylık ne ara oldu, doğdu, büyüdü anlamadım. Allah gönlüne göre versin 🙏

Çocuk istemiyorsan korunman lazım. Yoksa her an bı sürprize hazır ol. Biz iki sene sonra istedik çok şükür ilk ayda hamile kaldım

Allllsiyi biz 2,5 yıllık evliyiz bana kalırsa böyle 2-3 sene daha dururum , eşim biraz istiyor gibi de istemiyor gibi de ama bakalım keyfimiz ne zaman yeterse 😂 siz de istemiyorsanız korunun yoksa her an bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz

Allllsiyi

Evlendikten 4 ay sonra istedik korunmayı bıraktık 7 aylık evliyken hamile kaldım düşük yaptım 1 ay ilişki yasamak istemedim diger ay korunmasız yasadık tekrar hamile kaldım yani 9 aylık evliydim