Allllsiyi Bir buçuk senedir evliyim. Benim yaşım biraz büyük olduğu iÇin evliliğimizin sekizinci ayında hamile kaldım. Niyetim beş altı ay beklemekti. Sekizinci ayda oldu çok şükür. Yaşınız küçükse bekleyebilirsiniz iki sene kadar.

Allllsiyi korunmuyorsanız tabiki gebelik olma ihtimali yüksek 🙃 tam 2.ayımda ilk ilişkide😅 hamile kaldım. sonrakilerde korunduk tabi ama 1 ay sonra şaşkınlıkla kalakaldım 😂

TombulHatun ayyy 1,5 yıllık evliyim bizde bir iki ay önce korunmayı bıraktık öyle çat diye oluyomu çocuk ya 😳 cahilliğime verin bilmiyorum 🤷‍♀️

Dip_not oluyormuş bizde deneyimleyince öğrendik hatta ben o kadar çabuk olacağını beklemiyodm belirtide olmayınca 8 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 😂😂😂

• [silindi]

Evliliğimin ilk günlerinde hamile kaldım 😃 doğum kontrol hapı kullanırken hemde 😅
      Zaten eşimle evlenmeden önce 3 sene gezdik tozduk , herşeyi doyasıya yaşamıştık 🤩
      Normal şartlarda 1 yıl kadar korunmayı planlıyordum.

[silindi] aaa bende öyle evlenmeden 1 ay önce başlamıştm 6 ay kadar hapla korundum aşırı kilo alınca bıraktm nasip böyleymiş demekki bekleyememiş hemen gelmek istemiş sizinki 😂

• [silindi]

TombulHatun valla kader işte gelecekmiş dediğiniz gibi 😂 korkmuştum hamile olduğumu bilmeden de hap kullanmaya devam etmiştim bi süre Ama şükür sorun olmadı 😥