• Cinsellik
  • Eşimin cinsel isteksizliği demiştim

Evet kızlar bu platformu bulduktan sonra bazen Halime şükreder oldum, bazende gerçekten o kadar her gün eşinin onu arzuladığını söyleyen kadınlar görüp biz mi şansısız demeye başladım neyse saadete gelelim eşimi bu konu hakkında sıkıştırıyorum çünkü 3 5 12 aya kadar çıkmasın bu isteksizlik diye ama sürekli isteyen taraf olmaktan bıktım. Aramızda soğukluk olmasın diye uğraşmaktanda bıktım sadece kendi isteklerini düşünüyor bunu ona söylediğimde o kocaymış, çalışıp yoruluyormuş, o istediğinde olcakmış vs diye şaka yapıyor bana ama her şakanın altında bi gerçeklik var bende ona ne kadar bencil olduğunu söyledim oda bencil değilim, yorgunum dedi. Bana çok değer verdiğini, onun herşeyi olduğumu, beni çok sevdiğini, kırmak istemediğini söyledi. Biraz anlayış göstermemi söyledi o kadar istekli olan adam gitti yerine haftada bir iki haftada bir isteyen adam geldi. Ve beni seks delisi olarak bilen adam bu yüzden çok üzgünüm :( neyse aldım karşıma konuştum niye böyle önceden böyle değildin noldu beni mi istemiyorsun diyede sordum hatta gururumu ayaklar altına alıp senle bu konuyu konuşmaktan bıktım bile dedim. Oda bana iş stresi, borçlar, yorgunluk, uykusuzluk vs dedi bende bahane olduğunu söyledim. Bunlar yüzünden beni bu kadar ihmal ediyorsun, gönlümü bile almıyorsun dedim. Oda bana geçen aldım ya dedi yani 4 gün önce ilişki yaşamıştık da ondan bahsediyor onu hiç düşünmediğimi, anlamadığımı söylüyor . O benim parasal konuda isteklilerimi yerine getiremediği için üzgünmüş bunları düşünüyormuş . İnanamıyorum ya beni istemediğini söyledim oda bana He geçen gün kimle birlikte oldum o zaman dedi kinaye yaparak aklına böyle şeyleri getirme falan dedi. Dedim ben böyle düşünüyorsam bunu sen düşündürüyorsundur. Ne alakası var uyucam, yorgunum vs dedi gerçekten benim isteklerimi önemsemediğini düşünüyorum ve ona bende artık senin isteklerini önemsemiycem madem beni kadın olarak önemsemiyorsun, bende seni koca olarak görmiycem dedim . Sizce ben haklımıyım? Yoksa o mu haklı? Sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum şuanda da pişman değilim dediklerimden, çünkü hala sinirliyim .

alonedark Canım takıntı haline getirmiş gibi davranıyorsun sende ya açtığın postlardan öyle anlıyorum. Tamam cinsellik az olabilir ama adam sana senin isteklerini karşılayamıyorum diye düşünüp kendine dert stres yüklemiş. Kafasında farklı farklı şeyler dönüyor demekki. Dönem dönem bunlar çok olağan şeyler, zaman verip anlayışlı olmak gerekiyor. Böyle yaparsan kendinden soğutursun. Ben doğumdan sonraki evre aşırı isteksizlik yaşadığım bir döneme girmiştim eşim bana böyle davransaydı gerçekten bunalırdım. Zevk almayacağımı düşünüp teklif etmezdi bile, biraz hassas olmak gerekiyor bu konuda. 🙏🏼

Akrep zaten takıntı haline geldi bende bu durum çünkü eşimin bu değişimine şaşırıyorum, kim olsa şaşırır. Sen olsan şaşırmaz mısın? Bide genelde duyuyorum işte bebek olduktan sonra erkekler değişir vs diyenleri o yüzden acaba böyle mi diye düşünüp kendimi yıpratıyorum ona sorduğumda yok böyle bişey diyor bilmiyorum, inanamıyorum :(

alonedark kuzum değişseler bile kabul etmezler ki.. tamam sorun ederim belki ama altındaki sebebide incelerim. Sen direk kendi eksikliğini düşünüyorsun kendini eksik görüyorsun böyle olunca kendi kurduğun şeye inanıp eşine yükleniyorsun. Bizde çocuktan önce zaman farketmeksizin istediğimiz her an yapardık ama çocuktan sonra heleki o ilk aylar ikimizde düştük yani. Şu an toparlandık ama bazen her gün yapıyoruz, bazen 1 hafta oluyor seksi unutmuşuz 🤷🏻‍♀️. Çocukla uğraş anneliğe babalığa hazırlan ikimizide yıprattı bu süreç. Şimdi sen her fırsatta istemiyorsun diye dile getirirsen adam kendini kusurlu sanar ki erkekler böyle konularda aşırı takıntılılar daha da uzaklaştırırsın kendinden. Biraz elini kolunu çek isteksiz gibi görün ağırdan sat onun gelmesini bekle. Geldiğinde yanaşma geri dur özledikçe daha da yaklaşır

alonedark Gerçekten de takıntı haline getirmişsin bu durumu. Burada bile böyle defalarca paylaşım yaptığına göre eşinin üstüne çok gittiğini düşünüyorum. Bu kadar üstüne gidersen bunalır ters teper.
          Böyle dönemler olabilir ve çok normal. Durduk yere bile strese girebiliyor insan. Çok insani durumlar bunlar. Kaldı ki ülke olarak zaten genel bir ekonomik sıkıntı var herkeste. Ev geçindirmek kolay bir şey değil. Bunları kafasına takıyor muhtemelen. İnsanın canı sıkkınken yeri geliyor oturduğu yerden kalkmak istemiyor. Biraz anlayış göstersen, üstüne gitmesen nasıl olur?
          Bir de buradaki insanların seks hayatını bu kadar baz alma kendine. Her gün ilişki yaşayanları okuyup her gün ilişkiye girmeyi bekliyorsun anladığım kadarıyla.

Akrep öylede yapmayı denedim canım ilk geldiğinde reddettim iki gün sonra tekrar geldi bu sefer reddetmedim onun dışında gelmesini beklesem gelmez ona bidaha yanaşmayacağımı söyledim oda ben yanaşırım dedi tabi canı ne zaman isterse halinden tavırlarından anlıyorum beni seviyor ama eskisi kadar önemsemiyor isteklerimi Buda zoruma gidiyor haliyle

Marbled Alakası yok benim derdim ilişki değil. İstenmek, önemsenmek sadece bir kadın olarak beni anlayabilirsin. Sadece eşim bencillik yapıyor.. kendi isteği olduğu zaman kafasına bişey takmıyor, ben isteyince öyle değil ama ayrıca 1 buçuk senedir böyle bu adam ve ben evleneli 4 sene oluyor. Yani kısa bi süre olsa bu kadar takıntı etmem ama hamile kaldığmdan beri böyle bu sebepten kadınlık gururum kırılıyor.

alonedark Çoğu erkek peşinden koştuğu gizemli gördüğü kadınlara tapıyor valla. Surat asarsan buna alışır. Amaan nasıl olsa bunada surat asacak der umursamaz. Çoğu kavgadan sonra eğer sen yanaştıysan alışmıştır peşinden koşmuyordur. Biraz süründürmek gerekiyor, tamam o an geri çevirmek zor ama seni anlaması için bunu yapman lazım.

Akrep peki bu durumda ne yapmam gerek ? Surat asmayıp ta ne yapayım ? Daha deminde aynı konudan dolayı tartıştım. Ve bana benle tartışma bu konuda dedi . Hayır başka kimle tartışıcam sanki ya sinir oluyorum gerçekten ..

alonedark o söylediklerinin hiç birini yaşamamak için tartışmayacaksın. Reddedilmemek içinde teklif etmeyeceksin. Bilmiyorum ben bi kaç sefer reddedilsem inadımdan aylarca uzak dururdum peşimden koştuğuyla kalır. Bu vakitten sonra bir daha ilişki falan teklif etme eğer kendini durduramıyorsan normalde önermem ama mast. falan yap. Gözlemle napacak, sen adama fırsat vermediğin için gelmiyor eminim yani 🤷🏻‍♀️

alonedark kendinden iyice uzaklaştırmaya başlamışsın bence. Mesela bu ara bende eşime çok yukseliyorum ama erken boşalma sorunu var geçen gün çok kısa sürdü ve yüzüm düştü benim sucummu bu napayım falan dedi ve fark ettim ki bir tık ilişkiden kaçmaya başladı. Normalde sürekli eli, gözü üzerimdedir hergun ister yani. Bende artık istediğimi o kadar dile getirmiyorum ve boşalma sorununu çözmek için arayışa geçtik . Sende sorunun ne olduğunu anlayip çözüm bul. Ve biraz gurur yapmak iyidir, her zaman elinin altında olmamakta fayda var🙂

Akrep ben aramızda soğukluk olmasın diye ve aklıma takılan herşeyin cevabını almak için teklif ediyorum aslında ama bundan sonra yanaşmıycam gerçekten herşeyi benden beklemesinden nefret ediyorum fırsatta veriyorum 2 hafta konusunu açmadığım oluyor oda kendi isteyince geliyor bu sefer zoruma gidiyor benim isteklerimin hiç mi bi önemi yok diye o yüzden bidaha teklif etmicem gerçekten bana yarın yaparız dedi ama istemiycem gelsede reddedicem

mamacita normalde çok gururlu biriyim zaten ama karı koca arasında da fazla gurur olmaz vs diyor eşim ve burda yorumlardada zaten postlarıma bakarsan gururumdan bahsetmiştim . Bizde ilişki olunca bi sorun yok beni de düşünür iş ki keyfi gelsinde olsun bi sorunda yok, yorgunmuş . Sorun bu

alonedark Bence bu kadar irdelememek lazım, zannetmiyorum ki eslerle yaşanılan her ilişkide kadının da mutlaka zevk aldığını. Yaşayan varsa ne âlâ 🙂 sen nasıl hergun birliktelik istiyorsan, oda istemeyebilir. Sana istemek hakta ona değilmi. Ve adam boğaz derdine düşmüş yani ortalık yangın yeri elbette kafasına herşeyi takiyodur. Biraz emapti yapıp anlamak gerek. Uzun vade de çözüm bulamazsan terapistten destek alabilirsin. Ve unutma erkeklerin Bize yanaşmanası bizim eksikliğimiz değildir, kendini sorgulama. Çünkü bence tüm kadınlar muhteşem bir detay🌸

mamacita ben her gün birliktelik istemiyorum sadece istenmek, arzulanmak istiyorum . Ama anladım sizde böyle diyorsanız demekki iş stresinden biraz anlayış göstermeliyim, teşekkürler . 🙏

alonedark hergun birlikte olursanız çokta bir numarası kalmaz sanki, araya zaman 3 4 gün girsin ki arzulasin. Sende birlikteliklerin de şık gecelikler, hoş kokular kullan ki birdaha ki sefere sabirsizlansin. Ha bide ceviz fındık bal yedir bol bol😘

alonedark Bence biraz kendini geri çekmelisin. Daha bugün erkekler neden istekli kadını çekici bulmaz gibi bi video izledim. Erkeğe aşırı istekli olduğunu istediğini belli ettikçe erkek otamatikmen hevesi gidiyor herhalde, istekli tarafın kendi olmasını istiyor galiba 🤷‍♀️ Biraz bu konuda kadınların abartmamak şartıyla naz yapmalarını tatlı buluyorum, eşe daha istek geliyor böylece. Ben bazen eşim istediğinde naz yapıyorum yok yağğ yarın belkii falan yapıyorum oda sen böyle yaptıkça daha çok istiyorum diyo misal🙈 Biraz kendini kıymetlendir, kartların bukadar açık olursa hevesi olmaz 😌

Birmelekannesii dünde bi videoya denk geldim. Ağlamakmı gözyaşı kokusu muydu erkeklerin cinsel isteğini azaltıyomuş 😂😂

Akrep Hadi yaa bu erkeklerin isteği de pamuk ipliğine bağlı gibi birsürü sebepleri var 😃