- Düzenlendi
Evet kızlar bu platformu bulduktan sonra bazen Halime şükreder oldum, bazende gerçekten o kadar her gün eşinin onu arzuladığını söyleyen kadınlar görüp biz mi şansısız demeye başladım neyse saadete gelelim eşimi bu konu hakkında sıkıştırıyorum çünkü 3 5 12 aya kadar çıkmasın bu isteksizlik diye ama sürekli isteyen taraf olmaktan bıktım. Aramızda soğukluk olmasın diye uğraşmaktanda bıktım sadece kendi isteklerini düşünüyor bunu ona söylediğimde o kocaymış, çalışıp yoruluyormuş, o istediğinde olcakmış vs diye şaka yapıyor bana ama her şakanın altında bi gerçeklik var bende ona ne kadar bencil olduğunu söyledim oda bencil değilim, yorgunum dedi. Bana çok değer verdiğini, onun herşeyi olduğumu, beni çok sevdiğini, kırmak istemediğini söyledi. Biraz anlayış göstermemi söyledi o kadar istekli olan adam gitti yerine haftada bir iki haftada bir isteyen adam geldi. Ve beni seks delisi olarak bilen adam bu yüzden çok üzgünüm :( neyse aldım karşıma konuştum niye böyle önceden böyle değildin noldu beni mi istemiyorsun diyede sordum hatta gururumu ayaklar altına alıp senle bu konuyu konuşmaktan bıktım bile dedim. Oda bana iş stresi, borçlar, yorgunluk, uykusuzluk vs dedi bende bahane olduğunu söyledim. Bunlar yüzünden beni bu kadar ihmal ediyorsun, gönlümü bile almıyorsun dedim. Oda bana geçen aldım ya dedi yani 4 gün önce ilişki yaşamıştık da ondan bahsediyor onu hiç düşünmediğimi, anlamadığımı söylüyor . O benim parasal konuda isteklilerimi yerine getiremediği için üzgünmüş bunları düşünüyormuş . İnanamıyorum ya beni istemediğini söyledim oda bana He geçen gün kimle birlikte oldum o zaman dedi kinaye yaparak aklına böyle şeyleri getirme falan dedi. Dedim ben böyle düşünüyorsam bunu sen düşündürüyorsundur. Ne alakası var uyucam, yorgunum vs dedi gerçekten benim isteklerimi önemsemediğini düşünüyorum ve ona bende artık senin isteklerini önemsemiycem madem beni kadın olarak önemsemiyorsun, bende seni koca olarak görmiycem dedim . Sizce ben haklımıyım? Yoksa o mu haklı? Sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum şuanda da pişman değilim dediklerimden, çünkü hala sinirliyim .