• Cinsellik
  • Eşimin cinsel isteksizliği demiştim

mamacita canım ben her gün ilişki istemiyorum zaten olmuyorda 🤣 3 4 günde birde olmuyor işte sıkıntı orda haftada bir veya 2 haftada bir anlıyor musun ?

alonedark Geçen ki postunuzda da yazmıştım hatırlarsınız belki. Bizim 1 yıldır neredeyse cinsel hayatımız yok. İlk başlarda sizin gibi davrandım çok üstüne gittim değişen bir şey olmadı hatta kendini haklı çıkardı neredeyse. Ben söylediğimle kaldım. Sizi çok iyi anlıyorum, ne hissettiğinizi tahmin ediyorum. Ama ben son konuşmadan sonra bir daha asla bu konuyu açmadım, açmıycam da. Arkadaşın dediği gibi çok istekli olduğum zaman kendimi tatmin edip rahatlıyorum. Siz bence biraz uzak durun ve reddedin. Nasıl bir duygu olduğunu anlayıp empati yapar belki

Mutsuzamaumutlu ama seninki çok uzun. Bi süre canım bu şekilde yaşanmazki psikologlar, doktorlar bile sevişmenin bağları güçlendirdiğini söylüyor ki çokta doğru bence . Tatmin olamayan, istenmediğini düşünen her kadın gergin ve mutsuz olur

alonedark Evet gerçekten çok doğru cinsellik sevgi, aşk, sadakat kadar önemli bir evlilikte. Farkındayım bunun canım. Eşime de söyledim doktor, psikolog nereye istersen gidelim ben senin yanındayım dedim. Eşimin sertleşme sorunu varmış. Ama bunu asla kabul etmiyor. Ve hayatından çok memnun. Ben bu kadar mutsuz, üzgün ve kırgınken onun bu kadar umursamaz olması kendimi aptal gibi hissettiriyor. 3 tane dünya güzeli evladım var. Hiçbir şey onlardan önemli değil.