taricat kızlar neden benin adetim başladı bugün test bozukmu 😒😒
testime bakarmısınız
Yorumcuanneniz adetim başladı bügun 😒
Perhan_sadife12 leke mi adet mi testte pozitif görünüyor
Yorumcuanneniz az az kan geliyorr
Perhan_sadife12 bende ayni durumdayim😞😞
Perhan_sadife12 Canım bence sen acile git kan testi ver kanaman oldugunu söyle . Teste göre gebesin çünkü gebe oldugun halde kanama başlamış ise Allah korusun düşük riski olabilir git durumu anlat hemen test yaparlar emin olur ona göre önlemini alirsin
taricat şimdi daha bi test yapaçam bakalım ondada çıkarsa ozaman gideçem
Perhan_sadife12 sonuç ne canım yaptın mı tekrar test
taricat evt negatif çıktı niye böyle oldu anlamadım
Perhan_sadife12 ilk test bozuktu galiba 🤦🏻♀️ olsun üzülme bir dahaki aya nasip olur insaAllah Rabbim sağlıkla versin 🤲🏻
taricat cesaret vereyim kız sana bende 1 çocuk diye çıktım yola dördüncüyle nokta koydum 😂 şimdi doğurdukça doğurasım geliyor ilkinin tadı başka ikincisinin başka ay hepsinin başka 🥰
dramaqueencnm Ayyy deme 😂😂 Allah bağışlasın evlatlarını 😍 sezeryanla mi oldu normal mi peki
taricat hepsi sezaryendi canım büyükler 17 15 yaşlarında uzun süre çocuğum olmadı küçüklerim de 1.5 yaşında ve 3 aylık 🥰
dramaqueencnm yaaa ne güzel 😍 benim de sezeryan oldu . Peki ikinci çocuğunuz olduğunda ilk çocuğunuz kıskandı mi psikolojik olarak etkilendi mi en çok da bundan korkuyorum aslında ona yetememekten🥺
taricat daha hamileyken kardeşinin olacağını aşılamaya başladım ayy bak burda bebek varmış diye doğunca da bir problem olmadı çok şükür ben zaten sürekli çalıştığım için hep eksik hissediyorum kendimi çocuklarımla çok vakit geçiremiyormuş gibiyim maalesef
dramaqueencnm olsun sizinki de fedakarlık bir emek sonuçta 4 çocuk . Ne güzel eşinize destek oluyorsunuz onların geleceği için … Eh hadi hayırlısı diyelim bakalım yavaştan kolları siviyim bende 😂
taricat gelecekleri için yatırım yapmak zorundayız maalesef emek olmadan yemek olmaz ay inşallah bebişinin haberini de alırız 🥰
dramaqueencnm kesinlikle katılıyorum 👏🏻🌸 ayy hadi insAllah canımm 😍