• Cinsellik
  • Anal seks hükmü verilir mi bu durum da

Bi başkası için post açanlardan olacağım aklıma gelmezdi 😂
Benim bilgimin yetersiz kaldığı bir konuyu size sormak istedim. Arkadaşımın sorduğu şekli iletiyorum size. Aslında gece sordu ama ben biraz araştırdım içinden çıkıp net cevap veremeyince fikir almak daha doğrusu bilgilenmek istedim ki doğru yönlendirebileyim diye. Şimdi arkadaşım inanç sahibi birisi anal sekse de karşı ama eşiyle ilşki sırasında arkadan uyarılmaktan zevk alıyormuş. Ordan birlikte olmuyorlarmış ama oraya dokunması oynası hoşuna gidiyormuş. Neyse dün gece de öyle yaparlarken eşi biraz parmağıyla uyarmış sonra da penisini oraya getirmiş içeri tam girmeden ucundan poposunun içine boşalmış. O noktaya gelmeye başladığında istememiş ama eşine engel olamamış büyük günaha mı girdim diyor. Açıkçası internette direkt Günah yazıyor ama böyle anlatınca olayın hükmü değişir mi bilmiyorum. Yani kesin hüküm tabi ki değişmez ama kesin olarak anal seks mi olmuş bu

Elizabeth bu soruyu bekliyordum ilk yorumdan yanıtlayım 😂😂 normalde ben ne arkadaşlarımla cinsellik konuşurum nede konuşulmasından hoşlanırım önce üstü kapalı sormaya çalıştı evet başkasının özelini dinlemek beni de mutlu etmiyor ama ben sordum net bişey söyle ki ona göre fikir vereyim dedim 💁🏻‍♀️

Arkadaş sizsiniz, her ne kadar samimi yakın olsanız bile böyle detaya kimse girmez de anlatmaz da. Haydi geçmiş olsun. Bi dahikine dikkat edeniz arkadaş🤓

bisadekahve dini açıdan tam olarak bilemeyeceğim bu konuda tek bildiğim sağlık açısından zararlı olması ve dinimiz gereği de günah olduğu. O an ki zevkle sadece ucundan diye düşünülüp ilerleyebilir sonuçlarda böyle olur malesef. o sebeple buna sebebiyet verecek pozisyonlara girmemek en mantıklısı☺️ anladığım kadarıyla eşi zorladığı için olmuş bir daha yaşanmaması adına konuşsun eşiyle.ne eşine ne de kendine engel olamıyorsa o pozisyonlara hiç girmesin istemsiz birşey yaşanmamış olur bundan sonra🤷‍♀️

Asell beni bilen bilir kendimle ilgili ne olursa olsun dönüp bakın yazmışımdır böyle söylem yapın diye açmadım bu postu soruma cevap vermiyorsanız böyle gereksiz yorum yapmanıza ne gerek var. Daha fazlasını başka insanlara şahit oldum bana anlatılmasa da kız ne yapacağını bilememiş bana sormuş bende BİLGİSİ olan birisi yardımcı olur diye yazdım. Yetmez gibi dönüp sana açıklama yapıyorum

Ariel kendisi sağlıkçı hastanede çalışıyor mutlaka biliyordur sağlık konusunda ki durumu dini olarakta donanımlı olan birisş belki de oda net hükmün farkında ama bi arayış içinde bellide günah olmamıştır diye 🤦🏻‍♀️

bisadekahve ya sen millette yardımcı olmayacaksanız boş yorum yapmayın demişsin eleştiri kabul etmemişsin ama şöylede bişey var insanın en yakını değil arkadaşı kız kardeşi dahi olsa bu kadar ayrıntılı anlatamaz ya anlatmaz olmuşla ölmüşse çare yok tövbe eder bidaha tekrarlamazsın bu kadar basit yani

Elizabeth 👏👏👏👏 seni gerçekten yürekten tebrik ediyorum yani hiç kimse ne kadar yakın olursa olsun bu kadar özelini arkadaşına bile anlatamaz

bisadekahve Çok afedersiniz çekinerek ifade etmek durumundayım ama “ucundan poposunun içine boşalmak” gibi bir ifade yazmışsınız, ters ilişki yaşanılmamış kapalı olan bir alanın içine nasıl dahil olmadan boşalıyor pek mantığıma oturmadı. Siz arkadaşınıza penisin ucu dahi girmiş olsa ters ilişki olduğunu ve bunun da günah sayıldığını, gelecek süreçte daha dikkatli olması gerektiğini belirtin. Afedersiniz yine açıkca yazmış oluyorum, çünkü normal ilişkide dahi penisin ucu dahil olduğu vakit boşalma olsa da olmasa da birleşme sayıldığından gusül icab eder. Haram olan bir fiilden hoşlanmak, karşılıklı rıza ile yapmayı istemek, yada yeltenmeye çalışmak, bilinçli yada bilmeden yapmış olmak maalesef o fiilin haramlığını değiştirmiyor. Haram değil desek dahi harama yakın bir şüphe oluşturmuş sonuçta içinde. Hani örnek vereyim bu şey gibi oluyor “arkadaşım alkolün günahını biliyor, ama tadını çok merak ediyor sarhoşluk hissinden hoşlanıyor. O sebeple ağzına bir yudum almış ama sarhoş olmamış. Bu günah mı” demek gibi bir olay olmuş..

bisadekahve merhaba cnm dinimizde her şey nettir ya günahtır yada sevap yasaklarda o sekilede caiz vs gbi bir olay yoktur yapılan şey haram uucndan yada tamamnen değişen birşey yok

SedaKrmn yani bazen ben eşimle olan bı sıkıntımı dahi anlatamazken ki öyle bazen kızlar laf eder ben asla iş gördük vs demem bakma burda saldık tanış olsa kimse kimseye bu denli anlatamaz 🤔

bisadekahve yani açıkcası bu işin belki olmuştur belki olmamıştır diye bir sallantısı olamaz günah/sevap bellidir bu konudaki hükmü de biliyoruz hepimiz. Aşağıda bir arkadaş yazınca anladım bildiğimiz birleşme yaşanmış yani oradan.. O sırada uykuluydum galiba o kısmı tam anlayamamışım sürtünme gibi anladım ben😅Dediğiniz gibi bir arayış içerisinde, bir nevi içini rahatlatma derdinde ama olan olmuş yani günah olduğunu kendi de biliyormuş. bundan sonrası için gerçekten ‘pişmansa’ insanız sonuçta kusurlarımız günahlarımız olacaktır, her ikisi de yaptığına tövbe edip bir daha asla tekrarlamamaları gerekir.

Dini olarak donanımlı biri nasıl yanlışlıkla anal ilişkiye giriyor çok merak ettim. Ayrıca arkadaşınıza söyleyin yatak odasını başkalarına anlatmak da caiz değil. Hadi burada kimse kimseyi tanımıyor. Ya da herkes dini açıdan aynı hassasiyete sahip değil. Ama arkadaşınız size nasıl bu kadar açık anlatmış hayret? Olan olmuş artık yapacağı tek şey tövbe etmek. Bunu araştırıp ne yapacak. Anal ilişki olmuyorsa aynen devam mı edecek

Elizabeth evet ama öyle canım bende seninle aynı fikirde yok kimse kimseye bu kadar özelini detaylıca anlatmaz

Annesivekizi belki doggy yaparken yanlışlıkla oldu 😂ihtimaller çok yüksek, belki adam göremedi o an nereye isabet etti.

zarifhanim çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için keşle direkt size sorup.i burda post açmasaydım dedirten arkadaşlara rağmen en güzel cevabı vermişsiniz 🙏🏻

bisadekahve hayır kesinlikle o bölgeden ilişki yaşayamaz caiz olmadığı gibi çok büyük günahtır arkadaşınıza söyleyin eşini uyarsın kendisi de zevk alıyor olsa bile bir daha yeltenmesin bile böyle birseye . Zaten sağlık açısından da çok zararlı .

Sessizlik bazen bildiği şey insanı kötü etkiliyor ya oda öyle olmuş gelip bana anlattı bende buraya soruyum dedim