• Cinsellik
  • Anal seks hükmü verilir mi bu durum da

taricat ben bulduğum ayeti gönderdim sonra açıklamaya çalıştı tam anlamıyla ilişki olmadı vs diye aöa dediğiniz gibi dinen günah sevap net sadece iyileştirme çabasındayken bana denk düştü

Elizabeth bu duruma inanmıyor olmanız beni inanın ilgilendirmiyor ama bir arkadaş grubunda geçen duşta ne yaşadıklarını anlatana şahit oldum bizzat bana değildi anlatımı. Bende bu görüşte olmama rağmen bi anlık çaresizlikle yazmış söylemiş bana bende tedirgin olarak buraya yazdım burda yeni değilim 1 senedir kullandığım uygulama çıkar en babasını da açtır açtır söylerim ama insanların sanki çaylakmışım gibi tavır sergilemesi beni çok üzdü

bisadekahve dini yönünü bu kadar düşünüyorsa ilk başta bulaşmayacaktı. Sonuçta orası vajina gibi şıp diye girilen bir yer değil zorlanması gerek ve bunu hem kendisi hem eşi farketmistir yani bana inandırıcı gelmedi günahını pek umursadığı çok pişmansa tövbe etsin Bi daha da o taraflara bile uğramasın bence

bisadekahve sizlik bişey yok bence üzmek falan değil amacım sadece çok çok garipsedim bu kadar detay vermesine biz de aynı postu açsak sen de bı bu kadar anlatılır mi diye düşünürsün bence

bisadekahve araştırsın arkadaşınız size neden sormuş ki internette herşey yer alıyor.Günah meselesine gelecek olursak kısa ve öz Lut peygamberin kavminin helak sebebi…

bisadekahve oturup da herkese tek tek cevap vermeniz daha da dikkati mi çekti…. Kendinizce kendinizi temize çıkarma durumundasınız. Geçmiş olsun, tövbe edin, bi daha tekrarlayamın bitti gitti.

Asell herkese cevap verip size vermemem gerekiyormuş. Paranoyak gibi hala benim üzerimden konuşuyorsunuz.

bisadekahve bizde böyle düşündüğümüz için cevap verdik neden işinize gelmeyence böyle cevaplar gerçekler acıtır

bisadekahve asıl paranoyak bence arkadaş siz ya da arkadaşınız🤷‍♀️

Symylldz neyse aklınıza çok takılmasın üstünden gün geçti bu kadar gereksiz yorumlar içinde gerçekten doğru sadece almak istediğini cevaplayan arkadaşlar oldu ☺️

Elizabeth yok hayır ben zaten gğnah değiş diyin demedim ki kesin hüküm sordum eğer verilecek günah cevabına kapalı olsam kaldı ki konunun benimle ilgisi bile yok yani çokta mühim değil 😀

bisadekahveİyi de siz yakın arkadaşsınız konuşabilirsiniz bunları. Çok yakın bir dostumun evliliğini biz konuşarak kurtardık. Kızın cinsellik hakkında bilgisi yoktu eşi de cinselliğe çok düşkündü.Burada tanımadığımız bir sürü insan nasıl oral seks yapılır, neresini yalarsan zevk alır diye post açıyor. Bu mu tuhaflarına gitmiş?

bisadekahve dinimizde hem yapmayın diyor ve (yaklaşmayın) diyor her türlü günah yani

bisadekahve günahı sevabı beni ilgilendirmez sonuçta günah denmiş tövbe eder konu kapanır. Şu arkadaşım sordu muhabbeti ne kadar tatlı görünse de hani inanmıyor ya buradaki arkadaşlar, gerçekten en ince ayrıntısına kadar anlatan insanlar var. Kadınlar arasında cinsel hayat çok konuşuluyor normal hayatta da bilin istedim. Çok samimi bir arkadaşım vardı bakireliğim bozulmuşmudur diye 1 ay başımın etini yemişti en ince ayrıntısına kadar anlatarak.