Dip_not taricat bunun utancı olmaz hastaneye gitmelisin evde geçmesini beklemen sağlıklı degil hemen git hemde
Dip_not taricat ay iyi bari ama eger derin bir kesikse yinede doktora git bence çok geçmiş olsun canım
deleted77 taricat çok geçmiş olsun 🙏🏻 Ayna ile o bölgeye bakmanı öneririm çünkü kesi derinse çabuk iyileşmez maalesef çünkü jilet oldukça derine inebilir, yoğun kanama ise muhtemelen kan sulandırıcının etkisi 🤷🏼♀️
taricat deleted77 çok teşekkür ederim 🙏🏻🥺 evet kesinlikle kan sulandiricidan dolayı böyle oldu çünkü baktım çok fazla derin bir kesik değil . İnşaAllah kanamaz bir daha 🤲🏻
deleted77 taricat önemli bişiy değil gibi tabi de endişesi yetiyor insana 🙈 bu arada batikon sürersen daha çabuk iyileşir ☺️
Ginger Geçmiş olsun en çok korktuğum şey senin başına gelmiş ins derin değildir dikkatli ol derinse acile git
Birbyan Permatikle aliyosaniz permatik keser jiletle alin hiç kesme olmuyor devamli kullaniyorum fikir olsun istedim🌸cok gecmis olsun bu arada
Lagosiyawo taricat anal fissür durumunda mutlaka pomad kullanılmalı ama seninki çatlaktan ziyade seninki yırtılma kesi belkide dikiş atılması gerekecek kan sulandırıcıda kullanıyosan bi süre sonra yoğun ve durmayan kanamaya bağlı bilinç kaybı bayılma yaşayabilirsin mutlaka dr a acil bi şekilde gitmen gerek
papatya_ taricat ayy bende bi kez kesmiştim 1 hafta oturamadim çok fena acısı var ya çok geçmiş olsun bende fitokrem falan sürmüştüm oylelikle geçmişti
Lagosiyawo taricat çok geçmiş olsun 😚oraya jilet çok tehlikeli naçizane tavsiyem ağda vs kullanman ora görünmüyor ya almak zor olur
Manuka10en taricat canım anüs bölgesindeki tüyleri lateks eldivenle kopararak alırsan daha rahat edersin, ben öyle yapıyorum jilet kalınlaştırır da, eldiveni tak çatır çatır kopuyor eldivenle uzun süre de çıkmıyor.Hiç de acımıyor.