Doggy pozisyonda canım çok acıyor zevk değil acı duyuyorum altda olduğum pozisyon da zevk alıyorum ama sürekli de aynı sekilde olsun istemiyorum niye böyle oluyor acaba normal mi ki bugün doggy i.yarida bıraktım ağrı girdu hemen kasigima

Oglusumm penis boyu ve sertlikle alakalı bu durum. Bende de ağrı oluyor ama belimi aşağı eğip kalçayı hafif kaldırınca gidiyor o acı

Oglusumm çok zorlanırsan karnının altına yastık vs koyabilirsin göbeğin boşlukta kalıp sallandığı için kasıklara ağrı giriyor .

Akrep evet duruş gerçekten önemli ben ilk 1 sene asla yapmaz istemezdim canm acıyor diye deneye deneye öğrendim 🤭😂😂

TombulHatun ayy şuan da ben öyleyim deniycem bı inslh iyi olur hep aynı pozisyonda olmuyo ya değişiklik olsun bı ölü bı sex hayatımız var zaten 😒😄

TombulHatun Bende öyle nefret ettiğim pozisyondu hatta. Araştırdım meğer ondan mış şimdi güzel 😂

Akrep eşim hep söylerdi şu belini azcık daha kır diye ama biraz da utanç oluyordu ondan 😂

Oglusumm kendi kendine bile dene araştr İnternetten gerçekten yanlış durduğumuz zaman can acıyo 😂

TombulHatun Her pozisyonun kendine özgü duruşu var valla 😂😂 bi tane var hiç sevmediğim daha doğrusu bilmiyorum galiba o pozisyonu ama insanlar sevdiğine göre demekki var bişey araştırmak lazım 😂

Lavinia_ Bacak omuza hahahahaha yok yani olmuyor sadece bir tanesini kaldırsam bile ikinciyi kaldıramıyorum acıyor valla 🥲🥲 eşimde diyor tamam tamam değiştirelim hahahhah

Akrep işte bu tamamen penis boyu ile alakalı 🙊 pozisyon duruş ne olursa olsun yok olmuyor 😅