Oglusumm penis boyu ve sertlikle alakalı bu durum. Bende de ağrı oluyor ama belimi aşağı eğip kalçayı hafif kaldırınca gidiyor o acı

Oglusumm çok zorlanırsan karnının altına yastık vs koyabilirsin göbeğin boşlukta kalıp sallandığı için kasıklara ağrı giriyor .

Akrep evet duruş gerçekten önemli ben ilk 1 sene asla yapmaz istemezdim canm acıyor diye deneye deneye öğrendim 🤭😂😂

TombulHatun ayy şuan da ben öyleyim deniycem bı inslh iyi olur hep aynı pozisyonda olmuyo ya değişiklik olsun bı ölü bı sex hayatımız var zaten 😒😄

TombulHatun Bende öyle nefret ettiğim pozisyondu hatta. Araştırdım meğer ondan mış şimdi güzel 😂

Akrep eşim hep söylerdi şu belini azcık daha kır diye ama biraz da utanç oluyordu ondan 😂

Oglusumm kendi kendine bile dene araştr İnternetten gerçekten yanlış durduğumuz zaman can acıyo 😂

TombulHatun Her pozisyonun kendine özgü duruşu var valla 😂😂 bi tane var hiç sevmediğim daha doğrusu bilmiyorum galiba o pozisyonu ama insanlar sevdiğine göre demekki var bişey araştırmak lazım 😂

Lavinia_ Bacak omuza hahahahaha yok yani olmuyor sadece bir tanesini kaldırsam bile ikinciyi kaldıramıyorum acıyor valla 🥲🥲 eşimde diyor tamam tamam değiştirelim hahahhah

Akrep işte bu tamamen penis boyu ile alakalı 🙊 pozisyon duruş ne olursa olsun yok olmuyor 😅