Oglusumm Ayy bugün çok post açtım sanırım ama değişiklik olsun istiyorum yaaa işimiz 10 dk içinde bitiyor oral yapmak istiyorum ama tiksiniyorum ve çekiniyorum tiksindim kadarda yapmak istiyorum 🤣🤣 nasıl baş edicem bunla yavaş yavaş nasıl alışırım
alonedark Oglusumm başta miden bulanır sonra alışırsın ben hiç yapmak istemezdim şimdi zevkle yapıyorum mesela.
Canpare Oglusumm bekarken evli arkadaşlarımla bu konular açıldığı zaman konuşurduk. Yapanlar vardı çok iğrenirdim evlendikten sonra da ilk zamanlar da çok korkuyordum bu kadar büyük şeyi nasıl ağzıma alırım diye ama yapa yapa insan alışıyo. Şimdilerde her ilişkiye oralla başlıyoruz tadına varınca da vazgeçilmez oluyo👌🏻Zorlamadan tiksinmeden deneyin hak vereceksiniz 😅
Oglusumm alonedark ya önce yanları yalasam fln sonra hepsini diye düşünüyorum ama ıslaklık oluyor ya midemi kaldiriyo maalesef
SedaKrmn Yasemin0728 Offf bacım sen uçmuşsun yaaa😄😄çikolata felan benim hiç aklıma gelmiyor böyle seyler
alonedark Gamze_zeynep ya nasıl mideniz bulanıyor mesela hepsini alınca bi öğürme geliyor ondan mı bahsediyorsunuz? eğer oysa o herkeste oluyordur
alonedark Gamze_zeynep ondan benimde midem bulanıyordu kız ama artık hissetmiyorum 🤣 söyledim çünkü zevk suyu gelirse yapmam diye ahaha