Lagosiyawo Zynpblg şırdan kokoreç işkembe bla bla blaaaa asla yiyemem yiyenede hayretle bakarım iğrenç ya 🤢
Zynpblg Lagosiyawo kız sıranın tipi bile iğrenç neye benzediğini anladın sen 😂 3 unude hiç yemedim tadını bilmem
alonedark Zynpblg var çok seçiciyimdir kuru fasulye, haşlanmış yumurta, bağırsak, kırmızı et, balık, barbunya, bamya, pırasa, nohut, tarhana, şerbetli tatlılar vs
Zynpblg alonedark vuuu senin cokmus yemediğin. Aslında sana yanlış sormusum sen ne yiyorsun diye sormaliydim😂
Redrouge Zynpblg bende soğanı yemezdim hele pişen yemeğin içinde görsem asla ağzıma surmezdim evlendikten sonra alıştım ☺️
Zynpblg Redrouge ayy aynı eşim ya çok zorlanıyorum yemek pişirirken katsam Bi türlü katmasam Bi türlü. Çocuklar var yesin vitaminini alsınlar istiyrium
Zynpblg Ask_hosmus kız ben hamsiyi zorla yiyorum tek yediğim balık oda yiyilir mu hiç tipi bile mide bulandırıcı 🤮
Zynpblg bittercikolata gerçekten domates yemeyen tek beni biliyordum. Benim 3 çocuğum var onlar yiyorlar hiç sorun etmediler etmezlerde inşallah
Zynpblg Birmelekannesii anlıyorum seni bende domatesi doğrarken ki dokusu beni benden alıyor defalarca kustugumu bilirim
Capkinkedi Zynpblg Bamya🤮 Hayatım boyunca yemedim tadının nasıl olduğunu da bilmem. Allah affetsin ama her gördüğümde salyangoza benzetirim o yüzden midem almaz🤮
Morumsu Zynpblg tazefasulte asla yemem yiyemem ama çok güzel yaparmışım öyle diyor annem😂😂kokusuna tahamülğm yok okadar diyim ve midye asla yemem
Zynpblg Morumsu buda iyimis bence seni kandırıyor annen tadına bakasin diye malum anneler yedirmek için herseyi yapar 🤩
Zynpblg Marbled ebet genel olarak nefret ediyoruz sakatatan ama bi o kadarda seveni var nasıl yiyorlar diye de düşünmüyor degilim
Poinella Zynpblg yani sevmedigim bir kac bisi var ama asla yemem diyemiyorum. Eskiden patlican yemezdim asla derdim midem bulanirdi simdi en sevdigim sebze oldu o yuzden asla demiyorum😂
Morumsu Zynpblg yok bacım ondan değil 😂 genel olarak güzel yaparım söyleeler evli barlı insanım daha ne zorlasın😂😂