Cicilibicili Zynpblg bende yemiyorum işte kellesi işkembesi hepsi bir arada temizlendikten sonra epey uzun bir temizlik aşaması var sonra benim annem düdüklü de pişiriyor kuzuda zaten kellesinden ayrılmadan pişiyor pişince ayıklayıp konuluyor danada da o paylaşıldığı için o da bir parça halinde koyuluyor
Zynpblg deleted77 bizi ailede kimse yemez ahtapot çevremde de kimsede duymadım hiç ama yiyen seven vardır illaki herkesin damak tadı farklidir
deleted77 Zynpblg benimde çevremde sadece ben tüketmiyorum 😅 Tabiki de herkesin damak tadı çok farklı 😇
Zynpblg deleted77 oo arnavutlar çok güzel yemek yaparlar varmi seninde böyle çok güzel yaptığın biseyler
Adsizbayan Zynpblg tüm sakatatlar ve kuşbaşı et , karpuz 🍉 balık 🐟 birde haşlanmış yumurta asla ve asla bunları yiyemiyorum
Aspirin Zynpblg yengeç ıstakos midye gibi kabuklu deniz canlılarını yiyemem. Yoğurt ve peyniride kasık catalla yiyemem asla hatta elime değdiğinde bile öğürüp iğreniyorum 🥲
Zynpblg Cicilibicili düşünsene yılın kurban talihlisi kim acaba o dili yiyecek😂annemle konuşup sordum onlarda yiyormuş eskiden güzel falan dedi hatta beyin bile yiyormuslar😳
Adsizbayan Zynpblg yok canm et filan psiriyorum ama sakatat zaten eşimde yemiyor hiç pisirmedim balık da pisirmedim 🤭 karpuz da hiç girmezdi eve ama kızım için bu yaz kaç kere aldm kestim 😁 mecburen
Cicilibicili Zynpblg benim babam yer beynini😅ama bunlar yenen şeyler yani hiç görmedin mi masterchefte falan orda veriyorlar yapın diye 😂
Morumsu Zynpblg yok bacım ondan değil 😂 genel olarak güzel yaparım söyleeler evli barlı insanım daha ne zorlasın😂😂