herseybos Korktuğum başıma geldi, malum işte bi ara mola verir gibi olduk bi baktık ki mal yırtılmış komple delik falan değil aşağıda toplanmış hepsi Allahtan boşalmamştı kalbim dururdu heralde 😬 okey rötar bu arada
Yasak_elma herseybos Aman kız allah korusun😱Bende kondom kullanıyorum hiç buzamana kadar böyle bişey yasamadım inşallahda yaşamam.Heralde kalpten giderim öyle yaşasam.Aman aman allah isteyene versin😋😏
Cikolatalipankekk herseybos ya biz hiç yaşamadık böyle birşey.. nasil yirtilabiliyor anlamıyorum 😄😄 insallah bir kaza olmamıştır
Kbss herseybos belki tam anlamışsınızdır canım uç kisminda 1cm kadar boşluk olmazsa patlıyor yada takarken ucunda hava alırsa patlıyor ona dikkat edin
Marbled Cikolatalipankekk Ben de hiç anlam veremiyorum ama bir tahminim var. Sanırım bu ek özellikli olanlarda bu tür şeyler yaşanıyor. Çünkü geciktirici etki için ekstra bir şeyler ekliyorlar. Onlar prezervatifin dayanıklılığını bozuyor galiba. Durex kullandık, 3 sene hiç kaza olmadı.
herseybos Cikolatalipankekk 4.5 5 aydır bende yaşamadım ama nasıl oldu anlamadım hatta hep ben takarım 😂 sanki bana takılıyor neyse sorun olmuyordu acaba aşka geldim takamadım mı dicem yok taktım eminim
herseybos Marbled okeyin farklı kondomuda var hisset olan bu yırtılır diyordum ben çok ince, rötar daha kalın ama başıma geldi işte 😬
Dikenlikaktus Bizde hep kullanıyorum şimdiye kadar bı kere çıktı onda da içimdeydi 😂😂hemde bimden alıyoruz ama hiç sıkıntı yaşamadık yırtılma gibi 😂
herseybos Dikenlikaktus bir kaç tane bimin vardı geçen içimde kaldı o da benim şeyimde mi sıkıntı var ne 😂😂 boşalmamıştı da eşim hissetti zaten çıktı onuda çekip aldı
Cikolatalipankekk herseybos hahahaahhh cok ıyimis bi dahakine ben de deneyeyim diyeceğim ama bizde o işler bitti gitti neredeyse çocuktan sonra