herseybos Marbled okeyin farklı kondomuda var hisset olan bu yırtılır diyordum ben çok ince, rötar daha kalın ama başıma geldi işte 😬
herseybos Dikenlikaktus bir kaç tane bimin vardı geçen içimde kaldı o da benim şeyimde mi sıkıntı var ne 😂😂 boşalmamıştı da eşim hissetti zaten çıktı onuda çekip aldı
herseybos Marbled elimizdeki stoklar bitince durex deneyeceğim onlara bile zam gelmiş 😂😂 aile planlamasınada zam mı gelirmiş 😂
Findukkk herseybos 3 sene durex kullandık hiç kaza yaşamadık bu sefer okey rötar almıştık korktum şimdi 😵💫😵💫😵💫😵💫
herseybos Findukkk tırnağımda uzun değil çıkarırken delsin malum bebekliyim takarken mi delik vardı dicem niye böyle bişi olsun😵
Deli-hatun Xxxpandaaa benim kocada öyle diyo zevk almiom diyo ama 2 tane bebe var gözüm korkuyo artık
Deli-hatun herseybos anaaammm bizde okey gerçek zevk kullanıyoz ya la vallahi aklım çıkıyo böyle postları okudukça geçenlerde bi post okudum burda kondom kadının içinde kalmış kadın kendim çıkardım demişti anam aynısı benimde başıma geldi esim bana soruyo nerde bu diye bi baktık benimde içerse kalmış uç tarafı hemen aldı eşim ama bisey olmuştur diye korkudan diken üstünde duruyodum Allah’tan 3 gün önce adet oldumda rahatladım biraz
herseybos Deli-hatun benimde bi ara içimde kaldı ama boşalmamıştı her ay korkuyla bekliyorum reglimi 😬😬
Deli-hatun herseybos benim eşim maalesef boşaldıktan sonra çıktı kondom ama çok şükür şimdilik regl oldum hemde gecen aydan 2 gün önce oldum bu sefer
[silindi] Arkadaşlar kondomda farklı çeşitler var ya geciktirici , tırtıklı vs bunlar nasıl gerçekten geciktiriyor mu mesela ? Tırtıklı olan zevk veriyor mu ?
herseybos [silindi] geciktirici evet biz faydasını görüyoruz tırtıklı da 1 paket kullandım sadece farklı bir şey ben beğenmem diye biminkini almıştım acayip kalındı belki farklı markalar daha iyi olabilir denemekte fayda var