ipeksi eşimle kızımla baş başa kavgasız sorunsuz mutlu giden bir evliliğin ortasında karmaşadan kurtulmuş işleri yoluna koymuş kendi düzenini kurmuş bir eş bir anne olarak hayal ediyorum belki de bir de oğlum olmuş…🥰 inşallah tek temennim hayattan önce sağlık sıhhat sonra hayallerim🙏

ipeksi Kendi markamı çıkartıp dogal ev yapımı ürünler satmak istiyorum .İlk olarak Heryerde satılsın istiyorum bayim olsun ,bütün alişveriş sitelerinde satılsın

ipeksi 10 yıl sonra eşim çocuklarımla mutlu huzurlu deniz kenarında bir villada yaşamak isterdim o denizin doğanın verdiği huzurla şehir karmaşasından nefret ettim bide zamsız ve gelişmiş bir ülke olsun isterim Türkiye artık yabancı ülkelerde en geride kalan ülke olmasın hem ekonomi hem iktidarıda düşünerek hayallerim war😂

ipeksi sağlıklı huzurlu olmak onceligim tabi ama mesleğime kavuşmuş işimi yaparak kızımı güzelce ahlakıyla büyütmüş olmayı hayal ediyorum 🤭

@ipeksi Hayal kurmayı sevmem, çok hırslıyım işimde yükselmek istiyorum bu sayede kızıma daha güzel bir gelecek vericegime inanıyorum 💓🌸💓

ipeksi İkinci bebek, mutlu aile nerede olduğumuzun bir önemi yok, şimdiki hayatıma +1 le devam edeceğim sağlıklı bir hayat!💞

Akrep bu tartışmayı sabitledi.

ipeksi ayrı bi ev istiyorum ve eşimin çok çok daha iyi olmasını, borçlarımızın bitmesini vs Umut fakirin ekmeği işte benim hayalim bile borçla ilgili kız 🤣

ipeksi büyük oğlum 16 küçük oğlum 12 yaşında.. tam birer ergenler.. peşlerindeyim sürekli 👀 bu kadar hayal etmek bile yetti. Dahasını hayal etmek kalbime indirecek. En iyisi yaşamayı beklemek.😅

ipeksi korona pisligi defolup gitmis dunyadan. taciz tecavuz cocuk kadin cinayetleri bitmis. savaslar bitmis. Huzur baris icinde yasiyoruz. Yasam ve gecim sıkıntısı derdi cekmiyo kimse. Herkes ailesyle cok mutlu. Saglikliyiz. Daha ne olsun

ipeksi hayırlısıyla yuvamı kurup mesleğime bir an önce kavuşup sevdiklerimle huzurlu bir hayat istiyorum en büyük hayalim huzur…

ipeksi sağlık istiyorum hepimiz hayatta olalım gerisi olur 2.çocuğum tedavisiz kaybetme korkusu olmadan erken doğurmadan ağrısız sızısız diğer normal insanlar gibi olmasını istiyorum

ipeksi Heyecanlandirdi bu post beni.
      Oğlum kocam ve ben, atlamisiz karavana.. geziyoruz ve Egeyi boylu boyunca, deniz kenarına cekmisiz buz gibi bira açmışım oğlum bir yandan koşturuyor, sevgilim yemek hazırlıyor. Sonra bebemi uyutmusum kumsalda yatmisiz kocamla🥰 inşallah bu yaz nasip olacak 🙏 hep sağlıklı ve yanımda ailemin olduğunu görmek en büyük servet bana 🙏