Kızlar geleceğe yönelik hayalleriniz neler on yıl sonra kendinizi nasıl bir hayat içerinde görmek istiyorsunuz
Hayaller
ipeksi Kendi markamı çıkartıp dogal ev yapımı ürünler satmak istiyorum .İlk olarak Heryerde satılsın istiyorum bayim olsun ,bütün alişveriş sitelerinde satılsın
ipeksi ailecek dünya turuna çıkmış 🌍
ipeksi 10 yıl sonra eşim çocuklarımla mutlu huzurlu deniz kenarında bir villada yaşamak isterdim o denizin doğanın verdiği huzurla şehir karmaşasından nefret ettim bide zamsız ve gelişmiş bir ülke olsun isterim Türkiye artık yabancı ülkelerde en geride kalan ülke olmasın hem ekonomi hem iktidarıda düşünerek hayallerim war😂
ipeksi sağlıklı huzurlu olmak onceligim tabi ama mesleğime kavuşmuş işimi yaparak kızımı güzelce ahlakıyla büyütmüş olmayı hayal ediyorum 🤭
@ipeksi Hayal kurmayı sevmem, çok hırslıyım işimde yükselmek istiyorum bu sayede kızıma daha güzel bir gelecek vericegime inanıyorum 💓🌸💓
ipeksi kalp hastası oğlum iğleşsin bi kardeşi daha olsn dünyanın en zengini en mutlusu ben olurdum 🥺
seksihatun inşallah iyileşir oğlun Allah şifa versin 🙏
alonedark aminn inşallah alalh büyük🤲
seksihatun rabbim şifa versin
ipeksi hayırlısıyla yuvamı kurup mesleğime bir an önce kavuşup sevdiklerimle huzurlu bir hayat istiyorum en büyük hayalim huzur…
ipeksi sağlık istiyorum hepimiz hayatta olalım gerisi olur 2.çocuğum tedavisiz kaybetme korkusu olmadan erken doğurmadan ağrısız sızısız diğer normal insanlar gibi olmasını istiyorum
seksihatun çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah 🙏🏻
ipeksi Heyecanlandirdi bu post beni.
Oğlum kocam ve ben, atlamisiz karavana.. geziyoruz ve Egeyi boylu boyunca, deniz kenarına cekmisiz buz gibi bira açmışım oğlum bir yandan koşturuyor, sevgilim yemek hazırlıyor. Sonra bebemi uyutmusum kumsalda yatmisiz kocamla🥰 inşallah bu yaz nasip olacak 🙏 hep sağlıklı ve yanımda ailemin olduğunu görmek en büyük servet bana 🙏