ipeksi İkinci bebek, mutlu aile nerede olduğumuzun bir önemi yok, şimdiki hayatıma +1 le devam edeceğim sağlıklı bir hayat!💞

Akrep bu tartışmayı sabitledi.

ipeksi ayrı bi ev istiyorum ve eşimin çok çok daha iyi olmasını, borçlarımızın bitmesini vs Umut fakirin ekmeği işte benim hayalim bile borçla ilgili kız 🤣

ipeksi büyük oğlum 16 küçük oğlum 12 yaşında.. tam birer ergenler.. peşlerindeyim sürekli 👀 bu kadar hayal etmek bile yetti. Dahasını hayal etmek kalbime indirecek. En iyisi yaşamayı beklemek.😅

ipeksi korona pisligi defolup gitmis dunyadan. taciz tecavuz cocuk kadin cinayetleri bitmis. savaslar bitmis. Huzur baris icinde yasiyoruz. Yasam ve gecim sıkıntısı derdi cekmiyo kimse. Herkes ailesyle cok mutlu. Saglikliyiz. Daha ne olsun

ipeksi hayırlısıyla yuvamı kurup mesleğime bir an önce kavuşup sevdiklerimle huzurlu bir hayat istiyorum en büyük hayalim huzur…

ipeksi sağlık istiyorum hepimiz hayatta olalım gerisi olur 2.çocuğum tedavisiz kaybetme korkusu olmadan erken doğurmadan ağrısız sızısız diğer normal insanlar gibi olmasını istiyorum

ipeksi Heyecanlandirdi bu post beni.
      Oğlum kocam ve ben, atlamisiz karavana.. geziyoruz ve Egeyi boylu boyunca, deniz kenarına cekmisiz buz gibi bira açmışım oğlum bir yandan koşturuyor, sevgilim yemek hazırlıyor. Sonra bebemi uyutmusum kumsalda yatmisiz kocamla🥰 inşallah bu yaz nasip olacak 🙏 hep sağlıklı ve yanımda ailemin olduğunu görmek en büyük servet bana 🙏

ipeksi En büyük hayalim hocalığımı hayırlı bir şekilde tamamlayıp minicik talebelerime Rabbimizi dinimizi öğretmek 😍 hayırlı bir evlat yetiştirebilmek ve yuvamda huzurla sağlıkla yasayabilmek 🤲🏻

ipeksi
      10 yıl sonra evlatlarım büyümüş olcak inşallah okullarına gitmiş olcak bende kendimi calısan bir anne olarak görmek istiyorum cocuklarıma daha iyi bir gelecek sunmak için ve büyük evde oturmus oluyum allahım Amin 10 yıl a kadar 4 odalı Bi ev allahım 🙏😂

Bahçeli bir ev 🏡
      Bir sürü kedi Tavuk 🐰 tavşan🐔
      Kızlarım kuranı Kerim öğrenmiş
      Kreş anaokulu açmışım
      Eşim serasında domates 🍅 biber leri ile
      İstanbul dan uzak
      Sıcak Sahil kenarında sakin bir köy
      Akşam asmanın altında çay içmek

Buraya yazdıklarımız gerçek olur mu acaba…

ipeksi hep sağlık diledim hayattan yine onu diliyorum çocuklar büyümüş şimdiki gibi hasta olmuyorlar şu covit belası hayatımızdan çıkmış zira psikolojik olarak beni çok yıprattı kovit.A bide eşimin işleri düzelmiş olmasını isterdim.