Hayaller
ipeksi kalp hastası oğlum iğleşsin bi kardeşi daha olsn dünyanın en zengini en mutlusu ben olurdum 🥺
seksihatun inşallah iyileşir oğlun Allah şifa versin 🙏
alonedark aminn inşallah alalh büyük🤲
seksihatun rabbim şifa versin
ipeksi hayırlısıyla yuvamı kurup mesleğime bir an önce kavuşup sevdiklerimle huzurlu bir hayat istiyorum en büyük hayalim huzur…
ipeksi sağlık istiyorum hepimiz hayatta olalım gerisi olur 2.çocuğum tedavisiz kaybetme korkusu olmadan erken doğurmadan ağrısız sızısız diğer normal insanlar gibi olmasını istiyorum
seksihatun çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah 🙏🏻
ipeksi Heyecanlandirdi bu post beni.
Oğlum kocam ve ben, atlamisiz karavana.. geziyoruz ve Egeyi boylu boyunca, deniz kenarına cekmisiz buz gibi bira açmışım oğlum bir yandan koşturuyor, sevgilim yemek hazırlıyor. Sonra bebemi uyutmusum kumsalda yatmisiz kocamla🥰 inşallah bu yaz nasip olacak 🙏 hep sağlıklı ve yanımda ailemin olduğunu görmek en büyük servet bana 🙏
Jalebibaby1 Aminn 🤲
ipeksi
10 yıl sonra evlatlarım büyümüş olcak inşallah okullarına gitmiş olcak bende kendimi calısan bir anne olarak görmek istiyorum cocuklarıma daha iyi bir gelecek sunmak için ve büyük evde oturmus oluyum allahım Amin 10 yıl a kadar 4 odalı Bi ev allahım 🙏😂
Bahçeli bir ev 🏡
Bir sürü kedi Tavuk 🐰 tavşan🐔
Kızlarım kuranı Kerim öğrenmiş
Kreş anaokulu açmışım
Eşim serasında domates 🍅 biber leri ile
İstanbul dan uzak
Sıcak Sahil kenarında sakin bir köy
Akşam asmanın altında çay içmek
Buraya yazdıklarımız gerçek olur mu acaba…
ipeksi hep sağlık diledim hayattan yine onu diliyorum çocuklar büyümüş şimdiki gibi hasta olmuyorlar şu covit belası hayatımızdan çıkmış zira psikolojik olarak beni çok yıprattı kovit.A bide eşimin işleri düzelmiş olmasını isterdim.