Evet kızlar hem kadınlık gururum adına, hemde burda bi kaç tavsiye üzerine bugün eşimi reddettim. Ay çok heyecanlı bişeymiş gibi anlatıyorum ama 🤣 neyse olay şöyle oldu postlarıma bakan veya yorum yapan kişiler zaten anlar eşim isteksiz, bencil biri kendi istese her gün kendi istemese haftada bir ilişki sırasında herşey iyi, güzel iş ki ilişki olsun . Neyse oturup tv bakıyorduk eşimde bi banyo yapım tarzında konuştu . Bende tamam dedim ama biraz suratım düştü çünkü dün bugün için gönlümü alacağını söylemişti . Sonra odaya geldi ben bebeğimi uyutmuştum çoktan ama kapı açılınca hafif bi uyandı biberonu verince geri yattı o sırada eşimde öpücük falan attı kızım diyerek bende sus geri yatacak uyansın diye mi çabalıyorsun dedim . Oda uyanık bana bakıyor gibisinden konuştu neyse bende uyucaktım zaten ama o gelip yorganı kaldırdı işte orama dokunuyor, buramı okşuyor bi isteğin, arzun var mı gibisinden soruyor bende Çek elini diye çıkıştım oda sen yine neye küstün banyo yapmıcam şimdi sonra yapıcam hadi dedi bende yok git yap banyonu dedim ama sinirliydim . Oda hala dokunuyor falan git ya banyo yapsana dedim bende oda neyse ya senin tribinle, nazınla uğraşamam dedi çok sinir oldum uğraşma diye çıkıştım sonra gitti duş aldı geldi beni öpüyor işte bişeyler söylüyor falan tepki vermeyip arkamı döndüm baktım sarılıyor falan neyse dedm çok trip yapmiyim bu konu için diye döndüm sarıldı, sarıldım. Baktım öpüyor dedim tribimi nazımı çekmezsin ama bak nasıl öpüyorsun falan tebessüm edip kafa salladı arkamı döndüm uyumak için sarıldı uyudu bende sinir oldum kalktım salona geldim ve şuanda bunu yazıyorum neyse bundan sonra nasıl davranmalıyım sizce? Genelde onu reddedince tıpış tıpış geliyor noldu sana vs diye üsteliyor gene yapacak, biliyorum . Sizce geldiğinde gene reddetmeli miyim? Tribinle uğraşamam lafından dolayıda gururum kırıldı bu şekil olunca gerçekten sıkılıp, soğuyorum. Ne yapmam gerek?