Lidya44 Capkinkedi ismim dışında herşeyi söyler çok kibardır. Esmer meleğim aşkım bebeğim gibi gibiii🤪❤
Capkinkedi Lidya44 Aynen ismimle bi tek ailelerin yanında seslenir. İsmimi söyleyşnce de bi garip hissederim. 😂
Sedaa Capkinkedi herkesin huyu farklı işte 😂 evde, aile ortaminda genelde hep gülüm der, evde bazen bebeğim aşkım da der. Ama ciddi ortamlarda ya da arkadaş ortaminda seda hanım, patron der 😂😂 bende evde ,aile ortaminda hep hayatım, canım derim
Capkinkedi Ariel yok kız keşke olsa hep bi acaba mı diyorum sonra düşünüyorum etrafım yılan kaynıyor. Kesin deri değiştirip gelmişlerdir buralara. Sinsirellalar😂😂
alonedark Capkinkedi aşkım, bebeğim, hayatım, sultanım, canım, güzelim bunları der yani bide karişim karıcım gibi düşün 🤣
Capkinkedi dolapfaresi kız bi ara şaşırt kocanı. Ben bazen napıyon kız falan diyorum o da alıştı tabi ilk zamanlar kızardı deme şöyle diye😂
Ariel Capkinkedi doğru diyorsun bak bende hiç tanıdık yok galiba diye düşünüyordum ama deri değiştirebildikleri aklıma gelmemişti 😂
Sedaa Capkinkedi eşimin arkadaşları beni evin patronu sanıyor 😂 yenge sen cok degiştirdin bizim arkadaşımızı diyorlar ama iyi anlamda söylüyorlar 😂 o yüzden eşimde patron diyor onlarin yaninda 😂😂
dolapfaresi Capkinkedi bazen küçük surprizler yapıyorum ismiyle hitap ediyorum şaşırıyor ne yaptım gene kızdın diyor 🤣😂
Capkinkedi 1tatlihuzur ilişkiyi ayakta tutan şeylerden biri olabilir bence. Benimki romantik olacağı zaman ona göre sesleniyor bitanem, canım falan. Gerisi zaten düşündürüp güldüren şeyler😂